Start

Rajthoz áll a gazdaság, hogyan tud vállalkozásod is vele startolni?

Start

Rajthoz áll a gazdaság, hogyan tud vállalkozásod is vele startolni?

Magnet Faktor tartalom
2021-05-31 Frissítve: 2022-01-18
2021-05-31 Frissítve: 2022-01-18
14427739

Lekerült a maszk, a korlátozásokat lépésről-lépésre feloldják, lassan újraindul az életünk. A csökkenő fertőzöttségi esetszámok utat nyitnak és visszatérhetünk a megszokott üzleti élethez, az online meetingek helyét talán újfent átveszik a személyes találkozók, megbeszélések. Te hogyan indítod be a cég motorjait?

 

Érkeznek a megrendelések, de bizonytalan vagy?

Belföldi, de még inkább külföldi üzleti kapcsolatoknál most kiemelten fontos, hogy ne ugorj bele bizonytalan partnerekkel való együttműködésbe. A mostani ingatag pénzügyi helyzet sajnos magával hozta a nem fizető partnerek megnövekedett számát is, ami tovább nehezíti a talpra állást.

 

Mutatunk néhány megoldást, hogy csökkenteni tudd a kockázatot!

 

Vizsgáltasd be a partnereidet

Nem csak az új partnerek miatt fontos, hanem amiatt is, hogy újra tudd értékelni a már meglévő kapcsolatotokat a partneriddel. A hátunk mögötti időszak sajnos erőteljesen megtépázta a gazdasági szereplőket. Mérd fel, hogy mekkora összegben tudsz újra szállítani, vagy munkát elvégezni egy-egy vevődnek. A MagNet Faktornál lehetőséged van információt kérni a partnereidről, ha bizonytalan vagy valamelyikkel kapcsolatban.

 

Faktoráltass

Leszállítottad az első rendelést, fizetnek is valamikor, de már kéne vinni a következőt, amire viszont nem maradt pénzed? Ne maradj le már az elején, faktoráltasd a már kiállított számláidat, és juss hozzá a bevételedhez 1 munkanap alatt, hogy gond nélkül tudd elvállalni a következő beszállításokat.

 

Alig, hogy elindulna a szekér, ne jöjjön már tavasszal a nyári leállás!

 

Köss biztosítást a követeléseidre

Ha fontos számodra, hogy befolyjanak a kintlévőségeid akkor is, ha a vevőd pénzügyi helyzete meginog, vagy nem tudod megítélni milyen hatást gyakorolt partneredre az elmúlt időszak, kérj segítséget szakemberektől. Lehetőség van a követeléseidet biztosítani, ami azt jelenti, hogy ha a partnered nem fizet, bevételeid 90%-a biztosan megérkezik hozzád.

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!