Önkéntes nyugdíjpénztár

Tervezz a jövővel nyugdíjpénztári megoldással

Önkéntes nyugdíjpénztár

Tervezz a jövővel nyugdíjpénztári megoldással

MBH Gondoskodás Nyugdíjpénztár
2022-11-21 Frissítve: 2022-11-18
2022-11-21
30394751

Nyugdíjba fektetni hosszú távú befektetés, amely adókedvezménnyel és hosszútávú hozamokkal is gyarapíthatja a vagyonod.

 

Az egyik fő ok, amiért érdemes befektetni és nyugdíjpénztárban spórolni a jelen gazdasági helyzetben (is), éppen az, hogy megvédd megtakarításod vásárlóerejét. A készpénz értéke az inflációval csökken és bár az infláció a befektetésedet is érintheti, de általában a nyugdíjpénztár megtakarítások igencsak jól állták az inflációt az elmúlt évtizedekben és rendre infláció feletti, azaz reálhozamot értek el.

 

Vágj bele a jövőtervezésbe: fizess be nyugdíjpénztári számládra illetve keresd, kérd, válasszad a munkáltató által támogatott pénztári megoldásokat. Fektess a jövőbe!

 

Mit érdemes szem előtt tartani Pénztárválasztásnál:

  • Vannak-e a kockázatvállalási étvágyadhoz és céljaidhoz, élethelyzetedhez illő választható portfóliók?
  • Van-e lehetőség extra rugalmasságra, például vagyon megosztására a választható portfóliók között?
  • Milyen a 10-15 éves hozamok szintje?
  • Hol alacsonyabbak a TKM értékek?
  • Van-e lehetőség már a felhalmozás éveiben is a megtakarításra támaszkodni? Kínál-e a Pénztár Tagi kölcsönt, mellyel 3 év tagság után az egyenleg 30%-ig lehet pénzhez jutni, vagy szeretnél-e élni a tagi lekötéssel hitelfelvételhez az egyenleged 50%-ig?  (A hozam 10 év tagság után felvehető minden pénztárnál.)

 

Miért válaszd az MKB Nyugdíjpénztárat?

Az MKB Nyugdíjpénztár elsődleges célja a hosszú távú megtakarítás teljes, akár 20-30 éves ideje alatt. Több évtizedes tapasztalat mellett folyamatosan fókuszál a sokoldalú szolgáltatások (tagi kölcsön, tagi lekötés, e-ügyintézés) biztosítására és az ügyfélbarát kiszolgálásra. Több választható portfólió között megtakarításod akár meg is oszthatod. Kiegyensúlyozott hosszú távú, 10 és 15 éves hozameredmények és alacsony költségszint (0,40-2,05% közötti TKM értékek) mellett a szakértői hozzáállással, a felhasználóbarát új és innovatív megoldások bevezetésével, vizsgálatával és beépítésével támogatja a Tagokat elégedettségük megőrzése, fokozása céljával. Alacsony költségekkel, adómentes hozamokkal, állami 20 % adókedvezménnyel és akár pénzügyi szakismeret nélkül is tekintélyes összeget halmozhatsz fel nyugdíj-kiegészítésként. Elérhetővé válhat az aktív években megszokott életszínvonal fenntartása. Ráadásul Pénztártagként promóciókkal és játékokkal is találkozhatsz.

 

Lépj most és növeld pénztári számládat az értékes nyereményekért

Év végén nem csupán a 20%-os, akár 150.000 forintos adókedvezmény miatt éri meg növelni a pénztári megtakarításokat. Pénztártagok most értékes nyereményeket is hazavihetnek!

 

Még nem vagy Pénztártag? Lépj be, regisztrálj és játssz Te is! Gondoskodj a kényelmes időskori éveidről! Még tart a Tag ajánló játék is: ajánld most az MKB Nyugdíjpénztárat, megéri! Hozd lépéselőnybe családtagjaidat és ismerőseidet is nyugdíjpénztárral!

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!