utasbiztosítás nyereményjáték

Három jó válasz egy tengerparti nyaralást ért!

utasbiztosítás nyereményjáték

Három jó válasz egy tengerparti nyaralást ért!

Bank360 tartalom
2023-09-21 Frissítve: 2023-09-21
2023-09-21
34812730

Megvan a nyertes! A Bank360 és az Utazómajom közös játékán több ezren vettek részt, hogy megszerezzék az utazásra valót. A győztes kismama még nem döntötte el, hová utazik a nyereményből, de Málta, Ciprus és a Kanári-szigetek is esélyes lehet.

 

Sokat ért három jó válasz a népszerű utazási portál, az Utazómajom.hu és az utasbiztosítási kalkulátort is működtető Bank360 közös nyereményjátékán. A játékosoknak a vízi sportok biztosításáról a Bank360 szakértőjének Utazómajom.hu oldalán megjelent cikkében szereplő információk alapján kellett három kérdésre helyesen válaszolni. Ezt több ezren meg is tették a főnyeremény reményében, amely egy 300 000 forint értékű utazási utalvány volt. Az összeget repülőjegyre és szállásfoglalásra is fel lehet használni. 

 

A helyes válaszokat adók közül kisorsolt szerencsés nyertes Bakonya-Hamar Csilla lett. Csilla jelenleg kisbabájával tölti otthon mindennapjait, és idén még nem szeretné felhasználni az utalványt. A Bank360.hu-nak elmondta, hogy párjával 2024 tavaszán terveznek egy hosszabb utazást, melyre gyermeküket is magukkal vinnék. A lehetséges úti célok között jelenleg Málta, Ciprus és a Kanári-szigetek szerepel, de még nem döntötték el, melyik lesz a befutó.


Bármelyik országot is választják Csilláék, utasbiztosítás nélkül biztosan nem indulnak útnak. Az aktuális utasbiztosítás ajánlatokért érdemes feliratkozni hírlevelünkre, hiszen ügyfeleinknek kedvezményes kuponokat is küldünk, amelyekkel olcsóbban köthetnek biztosítást a közelgő utazásokra.

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!