Cofidis hitel 2023

Cofidis személyi kölcsön
 • Cofidis hitel 2023

Igényelj személyi kölcsönt gyorsan és egyszerűen! A Cofidis Megújuló, Fapados és Adósságrendező személyi hitelei különböző problémákra nyújtanak megoldást. Válaszd ki a számodra megfelelő konstrukciót, a lehető legkedvezőbb feltételekkel!

Állítsd be a kalkulátort.
Hitel összege (Ft)info
Futamidő (hó)info
Nettó jövedelmed (Ft)info
További beállítások
Részletes kalkulátor

Ajánlatok listázása
info
Válassz bankotinfo
További beállítások bezárása
nagyito
Hitel összege (Ft):
Futamidő (hó):
Részletes kalkulátor
Kondíciók frissítésének dátuma: 2023.05.25.
Az összehasonlításnál pénzintézet termékváltozatát vettük figyelembe.
Az összehasonlítás nem tartalmazza a piac összes ajánlatát.

Kapcsolódó szolgáltatások

Cofidis személyi kölcsönt vennél fel? Segítünk választani!

A hazai nagy bankokhoz hasonlóan ma már a Cofidisnél is megtalálhatod a gyorsan felvehető és rugalmasan felhasználható személyi kölcsönöket. A Cofidis személyi kölcsön megoldást jelenthet az anyagi problémáidra, legyen szó egy tönkrement háztartási gépről, vagy egy hirtelen felmerülő orvosi kiadásról. Ha van állandó jövedelmed, a Cofidis több fajta személyi kölcsönnel is segíthet neked attól függően, hogy mire van szükséged.

Ahhoz, hogy a hitelfelvétel ne okozzon problémát, összegyűjtöttünk egy helyen mindent a Cofidis személyi kölcsönök pontos feltételeiről és részleteiről.

 


Érdekelnek más személyi kölcsönök is? Használd a Bank360 kalkulátorát és keresd meg a legolcsóbb hitelt! Legyen nálad a hitelösszeg kevesebb mint két nap alatt! 

Ezeket a hiteltermékeket kínálja a Cofidis

A Cofidisnál jelenleg elérhető kölcsönök a személyi kölcsön, az autólízing és az áruhitel. A személyi kölcsönök terén három ajánlatot kínál a bank az ügyfeleinek, ezek a következők:

 1. Megújuló Hitel
 2. Fapados Kölcsön
 3. Adósságrendező Hitel

Nézzük meg részletesen, hogy melyik termékre mi a jellemző!
 

Cofidis Megújuló Hitel

A Cofidis Megújuló Hitel a szabad felhasználású személyi kölcsönök közé tartozik, ami azt jelenti, hogy nem kell igazolnod a bank felé, hogy mire költötted el a felvett összeget, és arra használhatod fel a hitelösszeget, amire csak szeretnéd. A hitelösszeg legalább 100 000 forint, legfeljebb 1 500 000 forint lehet, a futamidő pedig 13-56 hónap. A teljes hiteldíjmutató (THM) 1 500 000 forintos hitelösszeg esetén 23,97 százalék, így a törlesztőrészlet 43 341 forint lesz havonta. A teljes visszafizetendő összeg így 2 376 013 forint.

Lássuk a Megújuló Hitel előnyeit:

 • ingyenes az előtörlesztés,
 • nincs folyósítási díj,
 • nincs kezelési díj sem,
 • a visszafizetett tőkerészt bármikor újra felveheted,
 • nem kell bankot váltanod, vagy újabb számlát nyitnod a hitel miatt
 • akkor is igényelheted, ha KHR-es vagy, és már kiegyenlítetted a tartozásodat.

A Megújuló Hitel igénylésének a feltételei a következők:

 • nagykorú vagy,
 • rendelkezned kell saját, névre szóló bankszámlával,
 • rendelkezned kell Magyarországon állandó bejelentett lakcímmel,
 • a havi nettó elsődleges jövedelmed (munkabér, nyugdíj vagy vállalkozói bevétel) meghaladja a nettó 70 ezer forintot,
 • legalább 3 hónapos munkaviszonnyal rendelkezel.

A Megújuló Hitel egy rendelkezésre tartott kölcsön, egyedi előnye, hogy a már visszatörlesztett tőkerészt újra lehívhatod, ha ismét kölcsönre lenne szükséged. Így a hitelkeret gyakorlatilag újra és újra felhasználható.

Cofidis Fapados Kölcsön

A Cofidis Fapados Kölcsön esetében a felvehető hitelösszeg 800 000 forint és 10 000 000 millió forint között van, a futamidő pedig 36-84 hónap lehet, a felvett hitelösszegtől és a vállalt havi törlesztőrészlettől függően.

A Cofidis Fapados Kölcsön előnyei:

 • a hitel szabadon felhasználható, nem kell igazolnod a bank felé, hogy mire költötted el a pénzt,
 • online is igényelheted, 
 • nem kell új folyószámlát nyitnod és a fizetésedet sem kell a Cofidishez utaltatnod egy jó ajánlatért,
 • nincs folyósítási díj, hitelbírálati díj és számlavezetési díj sem,
 • azok a negatív KHR listás ügyfelek is igényelhetik, akik már kiegyenlítették a tartozásukat.

Az egyszerű, mindenféle extráktól és külön szolgáltatásoktól mentes hitellel  akár 10 millió forintot is felvehetsz. 5 millió forint felvétele esetén a 84 hónapos vállalt futamidő alatt a törlesztőrészlet nagysága 91 193 forint, a THM pedig 13,90 százalék, így a teljes visszafizetendő összeg a hét év alatt 7 660 212 forint. A Fapados Kölcsön kamatozása végig fix, így nem kell attól tartanod, hogy megemelkedik a törlesztőrészlet a futamidő alatt.

Ha jobban szereted a digitális megoldásokat a papíralapú ügyintézésnél, a Cofidis Fapados Kölcsön jó választás lehet: nemcsak a hiteligénylést tudod online elintézni, de a hiteleddel kapcsolatos értesítéseket is kérheted elektronikus formában, ami nemcsak kényelmes, de környezetkímélő megoldás is.

Cofidis Adósságrendező Hitel

A Cofidis Adósságrendező Hitele akkor jelent megoldást, ha egy vagy több, nem jelzálogalapú hiteled van, amelyeknek a törlesztőrészleteit nehéz minden hónapban kigazdálkodni, de akkor is segíthet, ha egyszerűen csak csökkenteni szeretnéd a hitelekkel járó kiadásaidat. Minimum 500 000 forintos, legfeljebb 10 millió forintos hitelösszegig tudod a meglévő hiteledet kiváltani.

Az alábbi kölcsönöket tudod a Cofidissel kiváltani:

 • áruhitel
 • személyi kölcsön
 • folyószámlahitel
 • hitelkártya
 • bevásárlókártya

A Cofidis hitelkiváltó kölcsönével ezek közül akár egyszerre többet is kiválthatsz, ami azt jelenti, hogy a meglévő kölcsönök előtörlesztése után már csak egy hitelt kell visszafizetned. Ezzel csökkentheted a havi kiadásaidat és egyszerűbbé válik az ügyintézés is. Ha a fentiek közül valamelyik hiteled is drágább, mint amennyibe a Cofidis Adósságrendező Hitele kerül, megéri a csere.

Az Adósságrendező Hitellel akár még a hitelkiváltó hitel összege felett is igénybe veheted a kölcsönt, így a céljaid megvalósítására fordíthatod a fennmaradó összeget. További előnye ennek a konstrukciónak, hogy nem kell bankszámlát nyitnod vagy a hitelintézethez utalnod a fizetésedet.

 


Ha kíváncsi vagy más bankok ajánlataira is, használd a Bank360 személyi kölcsön kalkulátorát és hasonlítsd össze a pénzintézetek termékeit! Találd meg a legolcsóbb hiteleket egy kattintással! 

Ezekre lesz szükséged, ha Cofidis személyi kölcsönt szeretnél felvenni

A hiteligényléshez teljesítened kell néhány feltételt és szükséged lesz pár dokumentumra is:

 • nagykorúnak kell lenned,
 • rendelkezned kell állandó magyarországi lakcímmel, amely a lakcímkártyádon is szerepel,
 • rendelkezned kell adóigazolvánnyal,
 • érvényes személyi igazolványod, útleveled vagy fényképes jogosítványod van,
 • saját névre szóló bankszámlád van,
 • legalább 3 hónapos munkaviszonyt tudsz igazolni egy 30 napnál nem régebbi jövedelemigazolással, vagy 2 hónapnál nem régebbi bankszámlakivonatot tudsz mutatni, amelyen szerepel a jövedelem,
 • nem szerepelsz a KHR negatív adóslistáján,
 • saját mobil vagy vezetékes telefon-előfizetéssel rendelkezel.

A feltételek természetesen a három különböző személyi kölcsön konstrukciónál eltérőek, mivel különböző célt szolgálnak. 

A Megújuló Hitelnél feltétel, hogy:

 • a havi igazolt nettó jövedelmed legalább nettó 70 000 forint legyen,
 • KHR-esként is igényelheted, ha már kifizetted a tartozást, tehát passzív KHR-es vagy.

A Fapados Kölcsön igénylésének a feltétele, hogy:

 • 500 000 - 2 900 000 forintos hitelösszegig legalább 130 000 forintos,
 • 2 900 001 - 5 000 000 forintod hitelösszegig legalább 200 000 forintos rendszeres havi nettó jövedelmed legyen,
 • szintén igényelheted KHR-esként, ha már kiegyenlítetted tartozásodat.

Az Adósságrendező Hitel felvételéhez legalább 80 ezer forintos havi nettó jövedelmet kell igazolnod, emellett szükséged lesz a régi intézménytől kikérhető fennálló hiteltartozást igazoló dokumentumra és a hitelszerződésedre.

 

Igényelj személyi kölcsönt otthonról, kényelmesen!

Ha minden dokumentum és adat a rendelkezésedre áll a fentiek közül, kezdődhet a hiteligénylés tényleges folyamata. A Cofidis nagy hangsúlyt fektet a gyorsaságra, így valószínűleg egyik személyi kölcsön típusnál sem kell majd sok időt töltened az ügyintézéssel.

A Cofidis minden esetben előminősítést végez; ezt intézheted személyesen is, de ha jobban szereted a kényelmes megoldásokat, akár egy otthonról, online kitölthető formanyomtatvány is elérhető a számodra, amely alapján a bank meghatározza a hitelképességedet. 

 


Inkább tovább keresgélnél, vagy nagyobb összegre lenne szükséged? A Bank360 segít a személyi kölcsönök összehasonlításában! Találd meg a legjobbat és váltsd valóra céljaidat!


 

Ezekre a költségekre figyelj oda a Cofidis személyi kölcsönök esetében

Ahogyan fentebb írtuk, bizonyos díjakat elenged a Cofidis, például a folyósítás díját egyik személyi kölcsön konstrukciónál sem kell kifizetned. Más költségekkel viszont számolnod kell a törlesztőrészleten felül. Összegyűjtöttük a legjellemzőbb díjakat, amelyek a törlesztés során felmerülhetnek:

 • csekkes vagy készpénzes befizetés esetén: 400 - 1 000 forint közötti díj kerül felszámításra alkalmanként. A többi lehetőség díjmentes a Cofidis részéről.
 • adósságkezelési díj, ha késedelembe esnél a fizetéssel: 500 forint, ha késedelembe esel, további 2 500, ha tárgyhó végén is fennáll, aztán havonta 3 500 forint, amíg a tartozást nem rendezed. Fapados Kölcsön esetében ez a díj kétszerese, ha 800 000 és 4 000 000 közötti hitelösszeget vettél fel.
 • a Cofidis hitelei mellé hitelfedezeti biztosítást is köthetsz arra az esetre, ha valami baj történne és nem tudnád fizetni a törlesztőt. Ekkor a biztosító helyetted fizeti ki a tartozást. Persze a biztosításnak rendszeres díja van, amely a törlesztendő összeg valahány százaléka, attól függően, hogy milyen esetekre kérsz biztosítást. A költség a havi törlesztendő összeg 5,35 százalékától 9,88 százalékig terjedhet.
 • kéthavi minimális törlesztőrészlet megfizetése nélkül felmondás történik, ilyenkor behajtási díjat vet ki rád a Cofidis, ami a fennálló tartozástól függően 20 000 és 200 000 forint között lehet,
 • késedelmi kamat: ez akár évi 15 százalék is lehet.

Ismerd meg jobban a Cofidist

A francia eredetű Cofidis több mint 33 év nemzetközi tapasztalattal a háta mögött egyedi koncepcióval kezdte meg a hitelek értékesítését: kizárólag telefonon árusítottak kezdetben. A hitelnyújtás 1997 óta érhető el az interneten is.

Értékeld a Bank360 kalkulátorát!

4,24 / 94
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

X
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!