Cofidis hitel

Igényelj személyi kölcsönt gyorsan és egyszerűen! A Cofidis Megújuló, Fapados és Adósságrendező személyi hitelei különböző problémákra nyújtanak megoldást. Válaszd ki a számodra megfelelő konstrukciót, a lehető legkedvezőbb feltételekkel!

Hasonlítsd össze
a Cofidis hitelajánlatait a piacon!

Hitel összege
-
+
Ft
Futamidő
-
+
Pontos nettó jövedelmed Ft
Kalkulátor beállítás
Bank
Törlesztőrészlet
THM
Visszafizetendő
Hitel összege
Ft
Futamidő
-
hónap
+
Pontos nettó jövedelmed
Ft

Cofidis személyi kölcsönt vennél fel? Segítünk választani!

A hazai nagy bankokhoz hasonlóan ma már a Cofidisnél is megtalálhatod a gyorsan felvehető és rugalmasan felhasználható személyi kölcsönöket. A Cofidis személyi kölcsön megoldást jelenthet az anyagi problémáidra, legyen szó egy tönkrement háztartási gépről, vagy egy hirtelen felmerülő orvosi kiadásról. Ha van állandó jövedelmed, a Cofidis több fajta személyi kölcsönnel is segíthet neked attól függően, hogy mire van szükséged.

Ahhoz, hogy a hitelfelvétel ne okozzon problémát, összegyűjtöttünk egy helyen mindent a Cofidis személyi kölcsönök pontos feltételeiről és részleteiről.


Érdekelnek más személyi kölcsönök is? Használd a Bank360 kalkulátorát és keresd meg a legolcsóbb hitelt! Legyen nálad a hitelösszeg kevesebb mint két nap alatt!
 

Ezeket a hiteltermékeket kínálja a Cofidis

A Cofidisnál jelenleg elérhető kölcsönök a személyi kölcsön, az autólízing és az áruhitel. A személyi kölcsönök terén három ajánlatot kínál a bank az ügyfeleinek, ezek a következők:

 1. megújuló hitel
 2. fapados kölcsön
 3. adósságrendező hitel

Nézzük meg részletesen, hogy melyik termékre mi a jellemző!
 

Cofidis Megújuló Hitel

A Cofidis Megújuló Hitel a szabad felhasználású személyi kölcsönök közé tartozik, ami azt jelenti, hogy nem kell igazolnod a bank felé, hogy mire költötted el a felvett összeget, és arra használhatod fel a hitelösszeget, amire csak szeretnéd. A hitelösszeg legalább 100 000 forint, legfeljebb 1 000 000 forint lehet, a futamidő pedig 46-60 hónap. A teljes hiteldíjmutató (THM) 1 000 000 forintos hitelösszeg esetén 20,78 százalék, így a törlesztőrészlet 30 789 forint lesz havonta. A teljes visszafizetendő összeg így 1 416 234 forint.

Lássuk a Megújuló Hitel előnyeit:

 • ingyenes az előtörlesztés,
 • nincs folyósítási díj,
 • nincs kezelési díj sem,
 • a visszafizetett tőkerészt bármikor újra felveheted,
 • nem kell bankot váltanod, vagy újabb számlát nyitnod a hitel miatt
 • akkor is igényelheted, ha KHR-es vagy, és már kiegyenlítetted a tartozásodat.

A Megújuló Hitel igénylésének a feltételei a következők:

 • nagykorú vagy,
 • rendelkezned kell saját, névre szóló bankszámlával,
 • rendelkezned kell Magyarországon állandó bejelentett lakcímmel,
 • a havi nettó elsődleges jövedelmed (munkabér, nyugdíj vagy vállalkozói bevétel) meghaladja a nettó 70 ezer forintot,
 • legalább 3 hónapos munkaviszonnyal rendelkezel.

A Megújuló Hitel egy rendelkezésre tartott kölcsön, egyedi előnye, hogy a már visszatörlesztett tőkerészt újra lehívhatod, ha ismét kölcsönre lenne szükséged. Így a hitelkeret gyakorlatilag újra és újra felhasználható.

Cofidis Fapados Kölcsön

A Cofidis Fapados Kölcsön esetében a felvehető hitelösszeg 500 000 forint és 5 000 000 millió forint között van, a futamidő pedig 24-96 hónap lehet, a felvett hitelösszegtől és a vállalt havi törlesztőrészlettől függően.

A Cofidis Fapados Kölcsön előnyei:

 • a hitel szabadon felhasználható, nem kell igazolnod a bank felé, hogy mire költötted el a pénzt,
 • online is igényelheted,
 • nem kell új folyószámlát nyitnod és a fizetésedet sem kell a Cofidishez utaltatnod egy jó ajánlatért,
 • nincs folyósítási díj, hitelbírálati díj és számlavezetési díj sem,
 • azok a negatív KHR listás ügyfelek is igényelhetik, akik már kiegyenlítették a tartozásukat.

Az egyszerű, mindenféle extráktól és külön szolgáltatásoktól mentes hitellel  akár 5 millió forintot is felvehetsz, nagyon alacsony, akár 7 százalék alatti THM-mel. 5 millió forint felvétele esetén a 72 hónapos vállalt futamidő alatt a törlesztőrészlet nagysága 89 031 forint, a THM pedig 8,90 százalék, így a teljes visszafizetendő összeg a hat év alatt 6 410 232 forint. A Fapados Kölcsön kamatozása változó, így tartsd észben, hogy a törlesztőrészlet akár növekedhet is a jövőben.

Ha jobban szereted a digitális megoldásokat a papíralapú ügyintézésnél, a Cofidis Fapados Kölcsön jó választás lehet: nemcsak a hiteligénylést tudod online elintézni, de a hiteleddel kapcsolatos értesítéseket is kérheted elektronikus formában, ami nemcsak kényelmes, de környezetkímélő megoldás is.

Cofidis Hitelkiváltó Kölcsön

A Cofidis Adósságrendező Hitele akkor jelent megoldást, ha egy vagy több, nem jelzálogalapú hiteled van, amelyeknek a törlesztőrészleteit nehéz minden hónapban kigazdálkodni, de akkor is segíthet, ha egyszerűen csak csökkenteni szeretnéd a hitelekkel járó kiadásaidat. Minimum 100 000 forintos, legfeljebb 4 millió forintos hitelösszegig tudod a meglévő hiteledet kiváltani.

Az alábbi kölcsönöket tudod a Cofidissel kiváltani:

 • áruhitel
 • személyi kölcsön
 • folyószámlahitel
 • hitelkártya
 • bevásárlókártya

A Cofidis Hitelkiváltó Kölcsönnel ezek közül akár egyszerre többet is kiválthatsz, ami azt jelenti, hogy a meglévő kölcsönök előtörlesztése után már csak egy hitelt kell visszafizetned. Ezzel csökkentheted a havi kiadásaidat és egyszerűbbé válik az ügyintézés is. Ha a fentiek közül valamelyik hiteled is drágább, mint amennyibe a Cofidis Adósságrendező Hitele kerül, megéri a csere.

Az Adósságrendező Hitellel akár még a hitelkiváltó hitel összege felett is igénybe veheted a kölcsönt, így a céljaid megvalósítására fordíthatod a fennmaradó összeget. További előnye ennek a konstrukciónak, hogy nem kell bankszámlát nyitnod vagy a hitelintézethez utalnod a fizetésedet.

Ha kíváncsi vagy más bankok ajánlataira is, használd a Bank360 személyi kölcsön kalkulátorát és hasonlítsd össze a pénzintézetek termékeit! Találd meg a legolcsóbb hiteleket egy kattintással!
 

Ezekre lesz szükséged, ha Cofidis személyi kölcsönt szeretnél felvenni

A hiteligényléshez teljesítened kell néhány feltételt és szükséged lesz pár dokumentumra is:

 • nagykorúnak kell lenned,
 • rendelkezned kell állandó magyarországi lakcímmel, amely a lakcímkártyádon is szerepel,
 • rendelkezned kell adóigazolvánnyal,
 • érvényes személyi igazolványod, útleveled vagy fényképes jogosítványod van,
 • saját névre szóló bankszámlád van,
 • legalább 3 hónapos munkaviszonyt tudsz igazolni egy 30 napnál nem régebbi jövedelemigazolással, vagy 2 hónapnál nem régebbi bankszámlakivonatot tudsz mutatni, amelyen szerepel a jövedelem,
 • nem szerepelsz a KHR negatív adóslistáján,
 • saját mobil vagy vezetékes telefon-előfizetéssel rendelkezel.

A feltételek természetesen a három különböző személyi kölcsön konstrukciónál eltérőek, mivel különböző célt szolgálnak. 

A Megújuló Hitelnél feltétel, hogy:

 • a havi igazolt nettó jövedelmed legalább nettó 70 000 forint legyen,
 • KHR-esként is igényelheted, ha már kifizetted a tartozást, tehát passzív KHR-es vagy.

A Fapados Kölcsön igénylésének a feltétele, hogy:

 • 500 000 - 799 999 forintos hitelösszegig legalább 200 000 forintos,
 • 800 000 - 2 900 000 forintos hitelösszegig legalább 130 000 forintos,
 • 2 900 001 - 5 000 000 forintod hitelösszegig legalább 200 000 forintos rendszeres havi nettó jövedelmed legyen,
 • szintén igényelheted KHR-esként, ha már kiegyenlítetted tartozásodat.

Az Adósságrendező Hitelnél szükséged lesz a régi intézménytől kikérhető fennálló hiteltartozást igazoló dokumentumra és a hitelszerződésedre.

 

  Igényelj személyi kölcsönt otthonról, kényelmesen!

  Ha minden dokumentum és adat a rendelkezésedre áll a fentiek közül, kezdődhet a hiteligénylés tényleges folyamata. A Cofidis nagy hangsúlyt fektet a gyorsaságra, így valószínűleg egyik személyi kölcsön típusnál sem kell majd sok időt töltened az ügyintézéssel.

  A Cofidis minden esetben előminősítést végez; ezt intézheted személyesen is, de ha jobban szereted a kényelmes megoldásokat, akár egy otthonról, online kitölthető formanyomtatvány is elérhető a számodra, amely alapján a bank meghatározza a hitelképességedet. 
   

  Inkább tovább keresgélnél, vagy nagyobb összegre lenne szükséged? A Bank360 segít a személyi kölcsönök összehasonlításában! Találd meg a legjobbat és váltsd valóra céljaidat!
   

  Ezekre a költségekre figyelj oda a Cofidis személyi kölcsönök esetében

  Ahogyan fentebb írtuk, bizonyos díjakat elenged a Cofidis, például a folyósítás díját mindegyik személyi kölcsön konstrukciónál elengedi a bank. Más költségekkel viszont számolnod kell a törlesztőrészleten felül. Összegyűjtöttük a legjellemzőbb díjakat, amelyek a törlesztés során felmerülhetnek:

  • csekkes vagy készpénzes befizetés esetén: 400 - 1 000 forint közötti díj kerül felszámításra alkalmanként. A többi lehetőség díjmentes a Cofidis részéről.
  • adósságkezelési díj, ha késedelembe esnél a fizetéssel: 500 forint, ha késedelembe esel, további 2 500, ha tárgyhó végén is fennáll, aztán havonta 3 500 forint, amíg a tartozást nem rendezed. Fapados Kölcsön esetében ez a díj kétszerese, ha 800 000 és 4 000 000 közötti hitelösszeget vettél fel.
  • a Cofidis hitelei mellé hitelfedezeti biztosítást is köthetsz arra az esetre, ha valami baj történne és nem tudnád fizetni a törlesztőt. Ekkor a biztosító helyetted fizeti ki a tartozást. Persze a biztosításnak rendszeres díja van, amely a törlesztendő összeg valahány százaléka, attól függően, hogy milyen esetekre kérsz biztosítást. A költség a havi törlesztendő összeg 5,35 százalékától 9,88 százalékig terjedhet.
  • kéthavi minimális törlesztőrészlet megfizetése nélkül felmondás történik, ilyenkor behajtási díjat vet ki rád a Cofidis, ami a fennálló tartozástól függően 20 000 és 200 000 forint között lehet.
  • késedelmi kamat: ez akár évi 15 százalék is lehet.

  Ismerd meg jobban a Cofidist

  A francia eredetű Cofidis több mint 33 év nemzetközi tapasztalattal a háta mögött egyedi koncepcióval kezdte meg a hitelek értékesítését: kizárólag telefonon árusítottak kezdetben. A hitelnyújtás 1997 óta érhető el az interneten is.

  Cofidis személyi kölcsön hitelfedezeti biztosítással

  Cofidis személyi kölcsön felvételén gondolkodsz? Segítünk választani!

  Ahogy ma már szinte minden hitelintézetnél, úgy a Cofidisnél is megtalálhatod a gyorsan felvehető és rugalmasan felhasználható személyi kölcsönöket. A Cofidis személyi kölcsön megoldás lehet az anyagi problémáidra, akár hirtelen felmerülő orvosi kiadásról vagy egy rosszkor tönkrement autóalkatrészről. Ha van jövedelmed, a Cofidis több fajta személyi kölcsönnel is segíthet neked attól függően, hogy mire van szükséged. Ahhoz, hogy a hitelfelvétel ne okozzon problémát, elmondunk mindent a Cofidis személyi kölcsönök pontos feltételeiről és részleteiről.
  email facebook 2018.05.22.
  ELOLVASOM A TELJES CIKKET

  Ennél könnyebben már nem lehet hitelhez jutni - fel sem kell állnod a gép elől

  A Cofidis nemrég rukkolt elő a hiteligénylésnél használható videós azonosítással. Az innováció segítségével chaten keresztül beszélhetünk az ügyintézővel és így azonosíthatjuk magunkat a folyamat során. Felejtsd el a sorban állást, még a fiókba sem kell elmenned! Most lépésről lépésre mutatjuk meg, hogyan kaphatsz kölcsönt a neten keresztül.
  email facebook 2017.11.06.
  ELOLVASOM A TELJES CIKKET
  Értékeld a kalkulátort!

  4 / 4
  Help text
  Help text
  Help text
  Help text
  Help text
  Help text
  Help text
  Help text
  Help text

  Születési dátum