Gránit Bank állampapír

Állampapír-vásárlás néhány kattintással a Gránit eBank applikációjában

Gránit Bank állampapír

Állampapír-vásárlás néhány kattintással a Gránit eBank applikációjában

Gránit Bank Tartalom
2023-07-28 Frissítve: 2023-09-29
2023-07-28 Frissítve: 2023-09-29
34043018

A VideóBank mellett a Gránit Banknál mostantól az értékpapírszámlával rendelkező ügyfelek mobilapplikációjukban is vásárolhatnak állampapírokat néhány kattintással, ráadásul díjmentesen. Az ilyen számlák megnyitása is ingyenes a Gránitnál.

 

A megvett Prémium és Bónusz Magyar Állampapírok akár már másnap megtekinthetők a Gránit eBank appjának „Vagyonom” menüpontjában - ismertette a bank új innovációját Jendrolovics Péter vezérigazgató-helyettes. Az az ügyfél, akinek még nincs értékpapírszámlája, az appból indított VideóBank hívásban azonnal meg is nyithatja azt. Az értékpapírszámla nyitása és az állampapír vásárlás díjmentes.  Az új innovációval egyidejűleg az Android felhasználók számára is fokozatosan elérhetővé válik a digitális bankolás élményét visszaadó, ügyféligényekre szabott, megújított arculatú Gránit eBank alkalmazás.

 

A lehető legegyszerűbben, mobilapplikációjukban néhány kattintással vásárolhatnak díjmentesen Prémium és Bónusz Magyar Állampapírokat, valamint Magyar Állampapír Pluszt az aktuálisan kibocsátott sorozatokból a Gránit Bank ügyfelei a bank legújabb innovációja révén. A megvásárolt állampapírt a lakossági ügyfelek díjmentes számlavezetésű értékpapírszámlán helyezhetik el. Ha pedig még nincs ilyen számlájuk, azt az applikációból indított VideóBank hívásban azonnal meg is nyithatják.

 

A Gránit Bank minden banki munkanapon, nyitvatartási időben visszavásárolja az általa forgalmazott lakossági állampapírokat, az adott napra érvényes vételi árfolyam szerint. A kiválasztott Prémium és Bónusz Magyar Állampapírok, abban az esetben, ha a megbízás munkanapokon 14 óráig beérkezik és rendelkezésre áll a fedezet, másnap már láthatók az applikáció „Vagyonom” menüpontjában. A 14 óra után érkezett vételi megbízások esetében az állampapírok két nappal később lesznek megtekinthetők az alkalmazásban.

 

Az állampapír-vásárlást meglévő értékpapír számla esetén az eBank mobilapplikációban az „Állampapír” menüpontra nyomva lehet elindítani, ahol rögtön látható a vásárlásra fordítható egyenleg is. A következő felületen megtekinthetők az elérhető állampapírok, ezek aktuális hozamai, a futamidő vége, valamint hogy a futamidő végéig milyen hozam érhető el 1 millió forint lekötésénénél. Az állampapír kiválasztását követően meg kell adni a vásárlás összegét, amelyet az elérhető hozam függvényében lehet módosítani, majd meg kell erősíteni a vételi szándékot. A megbízás feldolgozásáról a Gránit Bank az ügyfél NetBank fiókjába küld értesítést. Az állampapír-portfólió tételesen listázva, az összes fontos részlettel együtt áttekinthető az alkalmazásban.

 

„A Gránit Bank digitálisnak született. Ügyfeleink 80 százaléka aktívan használja a Gránit eBankot, amelynek egyik legkedveltebb funkciója a betétlekötés. A banknál már a betétek 90 százalékát néhány kattintással, mobilapplikációjukon kötik le az ügyfelek. Bízom benne, hogy nagy lesz a népszerűsége a legújabb innovációnknak is, és ügyfeleink hasonlóan nagy arányban intézik majd állampapírvásárlásaikat is a mobilalkalmazásukon keresztül, egyszerűen és kényelmesen” – mondta Jendrolovics Péter vezérigazgató-helyettes, a bank Lakossági Divíziójának vezetője az új funkció élesítése kapcsán. A Gránit több lépésben újította meg eBank applikációját. Elsőként az iOS operációs rendszerű alkalmazás felülete kapott az ügyfelek használati szokásaihoz jobban illeszkedő, ergonomikus és modern kezdőképernyőt, amely arculati frissítés mostantól fokozatosan az Android felhasználók számára is elérhetővé válik.

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!