Babaváró hitel online

Babaváró hiteligénylés akár 30 perc alatt, ajándékpénzzel

Babaváró hitel online

Babaváró hiteligénylés akár 30 perc alatt, ajándékpénzzel

Gránit Bank Tartalom
2024-04-16 Frissítve: 2024-04-15
2024-04-16
38418157

A kamatmentes babaváró hitelből január óta akár 11 millió forintot is lehet igényelni, emellé ráadásul a bankok zöme jóváírási kedvezményt is kínál, amiért gyakorlatilag a sikeres igénylésen kívül más feltételnek nem kell megfelelni. A Gránit Banknál mindehhez ki sem kell mozdulni otthonról, hiszen online is be lehet adni az igénylést.

 

babaváró hitel az egyik legnépszerűbb állami családtámogatás, annak ellenére is, hogy januártól jelentősen szigorodtak az igénylési feltételek. Az igénylést az év eleje óta már csak azok a házaspárok adhatják be,

 

  • ahol a feleség még nincs 30 éves,

  • ahol a feleség 30-40 év közötti és igazolja a legalább 12 hete tartó terhességet. 
     

A babaváró hitelt 2019. július óta több mint 245 ezer fiatal házaspár vette fel, nekik összesen közel 2708 milliárd forintot folyósítottak a bankok az elmúlt években.

 

A népszerűség nem véletlen: az igénylés egyszerű, ingatlanfedezetre nincs hozzá szükség, a kamatmentesség mellett pedig akár a hiteltartozás egy részét vagy egészét is elengedi az állam, ha a szerződéskötés után több gyermeke is lesz a párnak. 

 

A kedvező állami feltételek mellett a Gránit Banknál 180 ezer forint jóváírás jár azoknak, akik 2024. április 30-ig benyújtják az igénylésüket, és május 31-ig a folyósítás is megtörténik. Emellett további 50-50 ezer forintra tehet szert a pár mindkét tagja, ha ajánlókóddal nyitnak számlát a Gránitnál.

 

Online mindössze fél óra az igénylés

A Gránit Bank a piacon egyedülállóként kínál 100 százalékban online hitelfelvételi lehetőséget a babavárót igénylőknek. A rendelet legfeljebb 10 munkanapos folyósítást ír elő a hitelintézetek számára, ennél azonban a bankok jelentősen rövidebb idő alatt is végig tudják vinni a folyamatot, ha az igénylő minden feltételnek megfelel. A Gránit Banknál, amennyiben hiánytalanul benyújtják az összes szükséges dokumentum, az igénylés beadását követően maximum 4-5 munkanapon megtörténik a szerződéskötés, majd a hitelösszeg folyósítása.

 

Az igénylést a bank weboldalán keresztül kell elindítani, amit meg lehet tenni mobiltelefonon és számítógépen is. Az okmányok befotózása egyszerűbb mobilon, de QR kód segítségével akár a két felület között váltani is lehet, ha az igénylő számítógépen szeretné befejezni az igénylést. 

 

Az ügyfélfiók létrehozása után - ha még nem rendelkezett ilyennel az igénylő - a férj és a feleség alapadatait kell megadni, köztük a jövedelemre vonatkozó információkat. Ezt követően le kell fényképezni az igazolványokat és fel kell tölteni a weboldalra. Az igazolványokon szereplő adatok automatikusan meg fognak jelenni az oldalon, ezt mindenképpen ellenőrizni kell jóváhagyás előtt. 

 

Ha az adatok stimmelnek, a következő lépés az igényléshez szükséges igazolások feltöltése vagy elfogadása. Ide tartozik a bankszámlakivonat, a jövedelemigazolás, illetve a KHR nyilatkozat is. Ez utóbbit egy szelfi videóval lehet elfogadni. Ezeket az igazolásokat a házaspár mindkét tagjának fel kell töltenie, illetve a mindkettejükre vonatkozó nyilatkozatokat is el kell fogadni. 

 

Ezzel az igénylés megtörtént, következhet a szerződéskötés, amelynek az aláírása történhet személyesen vagy online is. A videóbankon keresztül történő szerződéskötés körülbelül 15 percet vesz igénybe, ez idő alatt a házaspár mindkét tagjának jelen kell lennie. A szerződés aláírása elektronikusan, ügyintéző segítségével történik meg, videóhívás közben. A folyamathoz szükség lesz a személyi igazolványra és a lakcímkártyára is. 

 

A szerződés aláírása után a bank akár 24 órán belül folyósítja a jóváhagyott összeget az igénylő Gránit Banknál vezetett bankszámlájára.

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!