Új, kizárólag online igényelhető gyorskölcsönnel jelent meg a piacon a Trive, a korábbi Sopron Bank utódja. A kis összegű személyi kölcsönre az igénylés a hét bármely napján beadható, akár a minimálbérnél is alacsonyabb jövedelemmel, és a Trive 15 perc alatti folyósítást ígér.
36648778
Szinte minden jelentősebb lakossági banki folyamat az online térbe költözött az elmúlt közel egy év alatt. Mostanra szinte minden bank kínál online számlanyitást vagy személyi kölcsönt, de lakáshitelért is csak egyszer kell már bemenni a fiókba. Körkép.
13489072
Megvizsgáltuk, milyen feltételekkel lehet 100% online személyi kölcsönt igényelni 2019 őszén.
5548239
A CIB Banknál is úgy viszik az emberek a személyi kölcsönt, mint a cukrot - mondhatni ez a hiteltermék lett a magyarok kedvence. Persze a népszerűségen sokat dob, hogy akár 7 perc alatt a számlánkon lehet a kölcsön, ami különösen jól jöhet így karácsony előtt.
574298
Villámgyorsan, akár 7 perc alatt a folyószámládon lehet a személyi kölcsön, ha a CIB Bank ügyfele vagy. És ehhez elég mindössze egy mobil és a CIB applikációja, így teljesen online, bárhonnan igényelhetsz anélkül, hogy be kellene menned a bankba.
409748
Már a számítógépen keresztül, online is igényelhetnek személyi kölcsönt az OTP ügyfelei. Az ügyfeleknek úgy tűnik tetszik, hogy el sem kell hagyni a lakásukat, hogy kevesebb mint egy óra alatt pénzhez jussanak.
352619
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!