Otthonról, perceken belül juthatsz az OTP online igényelhető személyi kölcsönéhez

Hitel mindössze 40 perc alatt? Tarol az OTP személyi kölcsöne

Veres Patrik Bank360 pénzügyi szakértő Veres Patrik
2017.08.31
Frissítve: 2018-08-15 Létrehozva: 2017-08-31
352619


Egyre többen vannak, és egyre nagyobb összeget igényelnek a személyi kölcsönre szerződők - ezt a tapasztalatát osztotta meg a Bank360-nal az OTP Bank. Nem csoda, hiszen ma már a számítógép előtt ülve, mindössze pár kattintással tudnak a bank ügyfelei kölcsönt igényelni: éppen egy éve jelent meg a magyar piacon az online személyi kölcsön.


Inkább a hagyományos hiteleket keresed? Kíváncsi vagy a piac kínálatára? Hasonlítsd össze a kölcsönöket a Bank360 személyi kölcsön kalkulátorával és találd meg a céljaidhoz megfelelőt!
 

A digitálisan igényelhető hitel a várakozások felett teljesít, a bank szerint olyannyira, hogy még a korábban a személyi kölcsönök esetében tapasztalt nyári uborkaszezon miatti visszaesés is elmaradt, bár szerintünk ez az igen magas hitelfelvételi kedvnek és az alacsony kamatkörnyezetnek is betudható.


Mint kiderült, az elmúlt néhány évben jelentősen nőtt a felvett személyi kölcsönök átlagos összege a banknál, jelenleg az ügyfelek nagyjából 1 millió forintos kölcsönt vesznek fel. A korábbiakhoz képest kismértékben csökkent a futamidő, az OTP Bankkal szerződők többnyire 5 évre veszik fel a hitelt.


Milyen lehetőségeid vannak, ha más banknál is körülnéznél? A CIB Bank Előrelépő személyi kölcsöne már havi 30 327 forintért is a tiéd lehet 5 éves futamidő mellett és 8,17 százalékos THM-mel. A legolcsóbb hitelt a Sberbanknál veheted fel. Fair Expressz hitelükre is vonatkozik az árgarancia akció, azaz a piac legkedvezőbb hitelkamatát kínálják. Ha nagyobb összegre, például 5 000 000 forintra van szükséged, az Erste Most kölcsön nettó 250 000 forint felett jó kondíciókkal érhető el, ráadásul a hitel szabad felhasználású és fix kamatozású. A THM 8,77 százalék 6 éves futamidőre, a törlesztő pedig végig 87 642 forint. Szintén vonatkozik az árgarancia a Sberbank Fair Plusz kölcsönére, így akár 7,66 százalékos THM-mel is felvehetjük az olcsó hitelt, aminek a második hónaptól 86 092 forint a törlesztője.
 

Erre használhatod az OTP online személyi kölcsönét
 

Ahogy arról már korábban részletesebben is beszámoltunk, a szabadon felhasználható kölcsön jó megoldást jelenthet az iskolakezdéskor felmerülő költségek esetében is átmeneti megoldásként, ráadásul az online intézhető kölcsönért a lakást sem kell elhagyni. A bank szerint jelenleg a teljes folyósítás több mint 5 százalékát teszi ki az online szerződött ügyfelek köre.
 

A korábbi években augusztus végén, tehát az iskolakezdés környékén volt kiugró a személyi kölcsön igénylések száma –mondta dr. Rajmonné Veres Ibolya. Az OTP Bank Fogyasztási Hitelek Főosztályának igazgatója hozzáfűzte: „Az iskolakezdés olyan esemény egy gyermeket nevelő család számára, ami jelentősen megterhelheti a költségvetésüket. Ekkor derül ki, milyen pluszkiadással jár a tanév indulása, milyen taneszközökre, számítógépre lesz szükség, ilyenkor szerzik be a családok az új íróasztalokat és egyéb bútorokat is. Mivel a személyi kölcsön szabadon felhasználható és könnyen elérhető termék, ezért jó megoldást jelenthet a családok számára.”
 

A KSH legfrissebb adatai szerint átlagosan gyermekenként akár a 15 ezer forintot is meghaladják az iskolakezdéskor fizetendő költségek, ám ennek többszörösét is elérhetik a kiadások.


Így veheted fel az OTP online személyi kölcsönét
 

Az egész folyamat online történik, a személyes adatok megadás és a hitelbírálat is. Pár perc alatt a szerződéskötés is megtörténhet, amely után szintén perceken belül megérkezhet a számlára a pénz. Az OTP elárulta a Bank360-nak, hogy mindent alaposan átolvasva átlagosan 40 perc alatt végrehajtható az igénylés. 
 

Ahhoz, hogy használhasd az online igényelhető személyi kölcsönt, a bankhoz érkező állandó jövedelemmel, és internetbanki szerződéssel kell rendelkezned. Így otthonról, akár a karosszékükben ülve is meg tudod kötni szerződést. És persze jól hangzik a kölcsön 40 perc alatt, mi mégis arra buzdítunk, hogy jól gondold át a hitelfelvételt: vizsgáld meg, hogy mi fér bele a családi költségvetésbe és milyen törlesztőt tudsz fizetni hónapról hónapra. Ahhoz, hogy jó döntést hozhass, összefoglaltuk neked a a személyi kölcsönök jellemzőit egy 10 perc alatt elolvasható cikkben, így még mindig egy órán belül igényelhetsz, és még a megfelelő tudásod is meg lesz hozzá.


Nagyobb összegre van szükséged? Nem biztos, hogy a személyi kölcsön a legjobb megoldás? Használd a Bank360 ingyenes hitelkalkulátorait és találd meg a számodra legjobb lakáskölcsönt, adósságrendező hitelt, vagy szabad felhasználású hiteleket!


Lakáscélra vennél fel hitelt? A legjobb jelzáloghitelek közül válogathatsz már akkor is, ha 5 millió forintot vennél fel: 10 éves futamidőre az OTP Lakáshitel 4 százalék alatti THM-mel lehet a tiéd, így a törlesztő 49 373 forintról indul változó kamatozás mellett,. A Budapest Bank Egyenlítő hitele még olcsóbb, a THM 2,85 százalék, a törlesztő pedig 49 491 forint hat hónapos kamatperiódussal. Ha nagyobb összegre van szükséged, akár 20 millió forintot is igényelhetsz nettó 250 000 forintos jövedelem felett, ha azt az Erste Bankhoz utalod. Az Erste Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitele 20 éves futamidő mellett 3,40 százalékos THM-mel és 114 456 forintos induló törlesztőrészlettel vehető fel.

Banki kalkulátorok

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük,
a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
lead sikeresen elküldve