OTP személyi kölcsön

OTP online személyi kölcsön 40 perc alatt

OTP személyi kölcsön

OTP online személyi kölcsön 40 perc alatt

Veres Patrik
2017-08-31 Frissítve: 2022-01-18
2017-08-31 Frissítve: 2022-01-18
352619

Egyre többen vannak, és egyre nagyobb összeget igényelnek a személyi kölcsönre szerződők - ezt a tapasztalatát osztotta meg a Bank360-nal az OTP Bank. Nem csoda, hiszen ma már a számítógép előtt ülve, mindössze pár kattintással tudnak a bank ügyfelei kölcsönt igényelni: már három éve jelent meg a magyar piacon az online személyi kölcsön.

 

Az online igényelhető hitel a várakozások felett teljesít, a bank szerint olyannyira, hogy még a korábban a személyi kölcsön kihelyezések esetében tapasztalt nyári uborkaszezon miatti visszaesés is elmaradt, bár szerintünk ez az igen magas hitelfelvételi kedvnek és az alacsony kamatkörnyezetnek is betudható.

 

Mint kiderült, az elmúlt néhány évben jelentősen nőtt a felvett személyi kölcsönök átlagos összege a banknál, jelenleg az ügyfelek átlagban nagyjából 1 millió forintos kölcsönt vesznek fel. A korábbiakhoz képest kismértékben csökkent a futamidő, az OTP Bankkal szerződők többnyire 5 évre veszik fel a hitelt.

 

Erre használhatod az OTP online személyi kölcsönt

 

Ahogy arról már korábban részletesebben is beszámoltunk, a szabad felhasználású hitel  jó megoldást jelenthet az iskolakezdéskor felmerülő költségek esetében is átmeneti megoldásként, ráadásul az online intézhető kölcsönért a lakást sem kell elhagyni. A bank szerint jelenleg a teljes folyósítás több mint 5 százalékát teszi ki az online szerződött ügyfelek köre.

 

„A korábbi években augusztus végén, tehát az iskolakezdés környékén volt kiugró a személyi kölcsön igénylések száma"

 

– mondta dr. Rajmonné Veres Ibolya. Az OTP Bank Fogyasztási Hitelek Főosztályának igazgatója hozzáfűzte:

 

„Az iskolakezdés olyan esemény egy gyermeket nevelő család számára, ami jelentősen megterhelheti a költségvetésüket. Ekkor derül ki, milyen pluszkiadással jár a tanév indulása, milyen taneszközökre, számítógépre lesz szükség, ilyenkor szerzik be a családok az új íróasztalokat és egyéb bútorokat is. Mivel a személyi kölcsön szabadon felhasználható és könnyen elérhető termék, ezért jó megoldást jelenthet a családok számára.”

 

Nem csoda, hiszen a KSH legfrissebb adatai szerint átlagosan gyermekenként akár a 15 ezer forintot is meghaladják az iskolakezdéskor fizetendő költségek, ám ennek többszörösét is elérhetik a kiadások.

 

Így veheted fel az OTP online személyi kölcsönét 

 

Az egész folyamat online történik, a személyes adatok megadás és a hitelbírálat is. Pár perc alatt a szerződéskötés is megtörténhet, amely után szintén perceken belül megérkezhet a számlára a pénz. Az OTP elárulta a Bank360-nak, hogy mindent alaposan átolvasva átlagosan 40 perc alatt végrehajtható az igénylés
 

 

Ahhoz, hogy felvehesd az OTP online személyi kölcsönt, meg kell felelni az általános igénylési feltételeknek, valamint:

  1. a bankhoz kell érkezzen az állandó  jövedelmed
  2. OTP internetbanki szerződéssel kell rendelkezned

 

Ha a feltételek teljesülnek, otthonról, akár a karosszékükben ülve is meg tudod kötni szerződést.

 

Nézz körül a piacon!

 

Mielőtt bármelyik banktól is hitelt igényelnél, hasonlítsd össze minden bank ajánlatát. Lehet, hogy kedvezőbb feltételekkel kapsz máshol kölcsönt. Szeretnéd megtudni, hol mit ajánlanak? Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy beírod a hitelkalkulátorba, hogy mennyi pénzt szeretnél (hitelösszeg). Bankonként a legkedvezőbb a hitel kalkulációt kapod, a mindenkori aktuális feltételek és hirdetmények szerint. Később finomíthatod a keresésed a futamidő és a havi nettó jövedelmed pontos beállításával.

 

Nagyobb összegre van szükséged? Nem biztos, hogy a személyi kölcsön a legjobb megoldás? Itt meg találod a számodra legjobb lakáshitelt, adósságrendező hitelt, vagy szabad felhasználású jelzáloghitelt!

 

Végezetül: természetesen jól hangzik a kölcsön 40 perc alatt, mi mégis arra buzdítunk, hogy jól gondold át a hitelfelvételt: vizsgáld meg, hogy mi fér bele a családi költségvetésbe és milyen törlesztőt tudsz fizetni hónapról hónapra.

 

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!