• Lakáshitel

  • Adósságrendező hitel kalkulátor

Ha szeretnéd kiváltani meglévő, szinte már visszafizethetetlen hiteleidet, mindezt egyetlen kölcsönnel, akkor a jelzáloghitellel történő hitelkiváltás lehet számodra az egyik legjobb lehetőség - számolj a legkedvezőbb törlesztőrészletekkel és hitelkalkulátorunkat használva találd meg a leginkább testhez álló megoldást. Hasonlítsd össze gyorsan és egyszerűen a hitelintézetek ajánlatait a Bank360 segítségével. Bankonként csak a Neked legkedvezőbb hitel- és kölcsönajánlatot mutatjuk meg a választott hitelösszeg és futamidő alapján.

Kalkulátor beállítás
Bank
Törlesztőrészlet
THM
Visszafizetendő
Hitel összege
Ft
Futamidő
hónap
Egyéb beállítások ...
Pontos nettó jövedelmed Ft
További beállítások
A kamatperiódus az az időszak, ami alatt nem változik a hitel kamata, tehát ez alatt az idő alatt végig egyforma kamattal lehet számolni.

Hitelkiváltás jelzáloghitellel
 

Az adósságrendezés esetében a már meglévő, korábbi hiteleidet visszafizetheted egy új, nagyságrendekkel jobb kondíciókat biztosító hitelkiváltó hitel felvételével, olyan előnyökre szert téve, mint: több hitel párhuzamos törlesztése helyett egyetlen hitel részleteit kell fizetni, csökkentett havi részlet fizetése vagy újabb ingatlanfedezet bevonása vagy épp tehermentesítése. A hitelkiváltás adósságrendező jelzáloghitel segítségével is lehetséges, amikor maga a lakás biztosítja a fedezetet a hitelügylet folyamán. Ne aggódj, ha az eddigi helyett egy másik banknál találtad meg a legkedvezőbb eszközt a hitelkiváltásra! Egyszerűsített bankváltással ma már napokon belül lecserélheted régi pénzintézeted, az újnál pedig kedvezőbb kamatozás mellett törlesztheted a hiteled. Persze ez sajnos egyelőre nem jelenti azt, hogy megúszod a hiteligénylési folyamatot. Hitelkiváltáskor az új hitelt is ugyanúgy tudod igényelni, ahogy a lecserélendőt is, hiszen kvázi új hitelt veszel fel. Mit jelent ez a gyakorlatban? A bank ugyanúgy értékbecslőt küld ki a fedezetként bevont ingatlanhoz, neked pedig ugyanúgy át kell esned hitelbírálaton, ahol a bank megállapítja, hogy mennyire vagy kockázatos adós és milyen kamat mellett éri meg hitelezni. Ismét ki kell fizetni olyan egyszeri díjakat, mint a közjegyzői hitelesítés vagy a folyósítási díj, ám szerencsére ma már jellemző, hogy a piaci verseny miatt a bankok ezeket elengedik az új ügyfeleknél.

A hitelezés feltételeit tehát több körülmény befolyásolhatja, mint például földrajzi elhelyezkedés, életkor, bejelentett fizetés nagysága. Arról sem szabad megfeledkezned, hogy bármilyen fizetési mulasztás, múltbéli csúszás a törlesztőkkel ami 3 hónapnál régebbi és nagysága elérte a minimálbér mértékét, egyenesen vonja maga után, hogy felkerülsz a Központ Hitelinformációs Rendszer negatív adóslistájára. Aki ezen a listán szerepel, az szinte biztos, hogy nem kap jelzálogalapú hitelt még adósságrendezésre sem. Ellenkező esetben viszont tényleg érdemes körülnézni az ajánlatok között, mivel már nem csak a hitelkártyákkal járó 38-40 százalékos kamatokat tudod akár 10 százalék alá szorítani, hanem 15-20 százalékos kamatokkal rendelkező személyi kölcsönök helyett is fizethetsz valami olcsóbbat. Fontos, hogy alaposan tájékozódj a hiteled lecserélése előtt: olvasd el a termékhez tartozó banki hirdetményt, hiszen abban minden fontos feltételt, díjat és más információkat is megtalálsz, amelyekkel nem árt tisztában lenni egy 10-20 éves futamidejű konstrukció esetén.

Elhatároztad, hogy olcsósítod a hiteled? Nézd meg nálunk az Erste Bank, a K&H, a CIB, az MKB, a Budapest Bank, a Sberbank, vagy akár a Provident, a Cetelem és a Cofidis ajánlatait is, hogy a legjobb döntést hozd meg.

Bank360 kalkulátor:
 

A kalkulátor az aktuális banki hirdetményekben szereplo kondíciókat veszi figyelembe. A hitelek egyes paraméterei, feltételei eltéroek bankonként, ezért a további részletekrol érdemes a bank oldalán meggyozodni. A célunk az, hogy egy átlátható és összehasonlítható listában mutassuk be a banki termékeket, ezért minden esetben a kiválasztott keresési paraméterek alapján az elérheto legkedvezobb hitelajánlatot jelenítjük meg a listában. A keresés során ki lehet választani a futamidot és a hitelösszeget, valamint érdemes megjelölni, ha a havi nettó jövedelmed 250.000,- forint felett van, mert sok banknál innen indulnak az akciós kölcsönök. Ezen kívül, ha vállalod, hogy a jövedelmed az adott bankban utalod további kedvezményeket is kaphatsz. A hitel ajánlatokat sorba tudod rendezni bank, törlesztorészlet, THM és teljes visszafizetendo összeg szerint is. Egyes bankok alkalmaznak ügyfélminosítés (scoring) alapú árazást is. Mivel a banki ügyfélminosítés nem publikus ezért mi a legjobb ajánlatokat szerepeltetjük az ajánlati listában. A maximum THM mértéke nem haladhatja meg a jegybanki alapkamat 24 százalékponttal növelt értékét. A maximum THM 2016. 05. 25-e óta 24,9%.

Értékeld a Bank360 kalkulátorát!

3.9 / 39
Bank360 fiatalok babzsákon ülnek
Bank360 gyakori kérdések Bank360 Fogalomtár
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum