A jövőtervezésben és a nyugdíjkomfort elérésében az idő és a kitartás a két legfontosabb összetevő. Az anyagi jólét egyre inkább függ a folyamatos öngondoskodás és pénzügyi tudatosság szintjétől.
38443267
Közeleg az év vége, ami az ünnepekre történő készülődés mellett azt is jelenti, hogy mindössze néhány napunk maradt arra, hogy maximalizáljuk az elérhető adójóváírásokat. A legmagasabb összeget, 150 000 forintot az önkéntes pénztárakba történő befizetésekkel lehet elérni, ráadásul a szolgáltatók zöme különböző nyereményjátékokkal is próbálja motiválni az ügyfeleket. Az év végi befizetési lehetőségekről gyűjtöttünk most össze minden tudnivalót.
36389215
Közel 1,5 millió személyt érint a családi SZJA-visszatérítés, aminek köszönhetően a családok akár 1,6 millió forinthoz is juthatnak. Te tudod már, mire költsd az SZJA-visszatérítést? Egészségpénztár segítségével tovább növelheted ezt az összeget, akár 150 ezer forinttal! Megmutatjuk, hogyan.
19324144
Néhány nappal az év vége előtt is meg tudjuk még szerezni a lehető legnagyobb adókedvezményt a nyugdíj megtakarításra vagy egészségpénztárba befizetett extra összeggel. Mielőtt utalunk, érdemes számba venni az egyes kedvezményeket, és most az sem, kapunk-e családi szja visszatérítést, és ha igen, marad-e még visszaigényelhető adónk.
17841655
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!