A legnagyobb kihívás a biztosítók számára az infláció és a gazdasági környezet alakulása – mondja Zatykó Péter, az Alfa Biztosító elnök-vezérigazgatója. Az extraprofitadó kivezetése sok fejlesztésre adna lehetőséget, a lakásbiztosítási kampánynál félő, hogy az árverseny a minőség rovására megy majd.
37952809
A lakásunk biztonságához önmagában a lakásbiztosítás nem elég. 2-3 évente érdemes megvizsgálni, hogy a meglévő szerződésünk elég fedezetet nyújt-e a károkra. Ha már nem, akkor aktualizáljuk a meglévőt vagy új kössünk újat.
37804570
Alig másfél évvel azután, hogy szívós harc eredményeként megvette, már el is adja a nagy biztosítókban lévő tulajdonrészének nagy részét az állam. 10 százalékot azért megtart az Aegonból lett Alfában és az Unionban.
35804836
Egyre tudatosabbak a magyarok, pénzügyi értelemben is – derül ki az Alfa Biztosító kutatásából. Tízből hét ember szerint a biztosítások segítik az ember felkészültségét, tízből nyolcan pedig azt gondolják: mindenki maga tehet a biztonsága érdekében és ennek jegyében tudatosan követik bevételeiket és kiadásaikat is. 
34596499
Szeptembertől Alfa néven folytatja tovább az Aegon Biztosító és a nyugdíjpénztár is. A változás másfél millió ügyfelet érint, teendőjük egyelőre még nincsen.
26340539
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!