Tavaly az utolsó negyedében ismét nőtt a magyar háztartások pénzügyi ereje, bár az elmúlt évek zuhanását még nem sikerült ledolgozni. Nőtt a kölcsönök állománya is, a legnagyobb mértékben az áruvásárlási és egyéb fogyasztási hiteleké.
36967465
A lakáshiteles kamatplafon és a babaváró szigorítása meghozta a várva várt eredményt, az év végére felpörgött a hitelpiac. A bankok visszajelzése alapján pedig a december még erősebb hónap lehetett. 
36642463
Többféle és nagyon különböző feltételű hitelfajtából választhatnak a családok, ha megszorulnak az iskolakezdés előtt a kiadások miatt, vagy éppen máskor van szükségük gyorsan pénzre. Megmutatjuk, mit kell mérlegelnünk előzetesen, melyik hitelnek mi az előnye és a hátránya. 
34377713
Közeleg az új tanév, ami plusz terhet ró az iskolás gyermeket nevelő családokra. Az infláció mindent megdrágított, így áruhitelre is szükség lehet egy drágább termékhez. Nem érdemes azonban az elsőnél elcsábulni, mert az áruhitel-ajánlatok között hatalmasak a különbségek.  
34262552
Egy új lakás berendezésénél könnyen nem nehéz kétmillió forintig tolni a költségeket. Kikalkuláltuk, mennyibe kerül ez személyi kölcsönből és áruhitelből. 
27917408
Az áruhiteleknél decemberben még nem érvényesült a személyi kölcsönökre már jellemző kamatemelés.
18737074
Lendületet vettek az áruhitelek a csábító akcióktól, és az utolsó “békebeli”, azaz banki kamatemelésektől még többnyire mentes hónapban az előző évinél és az októberinél is több fogyott belőlük.
18179974
Magyar sporttörténelem született az olasz országúti kerékpáros versenyen, a Giro d'Italián. 2021. május 13-án először vette át az összetett versenyt egy magyar kerékpáros, Valter Attila. Az ifjú sportoló így nemzetközi sikert ért el, ami itthon is fellendítheti a sportág iránti figyelmet. Milyen kerékpárt használ egy ilyen magas szintű eredményt elérő versenyző, és hogy juthatunk hozzá egy hasonló modellhez?
14297332
Járvány ide vagy oda, az idei black friday valószínűleg újra megnyitja a háztartások pénztárcáját. Szakértővel vizsgáltuk meg, hogy megéri-e az ilyenkor gyakran igénybevett fogyasztási hitelekkel vásárolni, vagy érdemes inkább óvakodni ezektől a pénzügyi eszközöktől?
11149364
A koronavírus-járványnak is köszönhetően egyre többen közlekednek négy helyett két keréken, a rendszeres bringázáshoz azonban egy jó bicikli sem árt - ezt a következő hetekben akár állami támogatás segítségével is be lehet szerezni, ugyanis október második felében érkezik az e-bike vásárlást támogató pályázat. Ha erről lemaradnánk, akkor sincs veszve semmi: akár kamatmentes kölcsönt is igényelhetünk biciklivásárláshoz. Összegyűjtöttük, milyen pénzügyi lehetőségeink vannak, ha egy drágább kerékpár beszerzésén gondolkodunk.
10560635
Az év vége a karácsony mellett a nagy bevásárlások és nagy beszerzések ideje is. A karácsonyi ajándékok mellett sokan ebben az időszakban cserélik le régi, elavult gépeiket, berendezéseiket és kütyüiket.
5823135
Ahogy az elmúlt években már megszokhattuk, a karácsonyi dömping már november végén elkezdődik a fekete péntekkel, ami minden évben az amerikai hálaadást követő pénteken esedékes. Ezen a napon a kereskedők országszerte nagy leárazással várják a vásárlókat, amire itthon is egyre tudatosabban készülnek az üzletek és a fogyasztók egyaránt. Idén a Black Friday november 27-ra esik – utánajártunk, hogy mire érdemes odafigyelned, ha erre a napra tervezed egy régóta vágyott termék beszerzését, és hogy a bankok mit kínálnak neked erre az időszakra.
2378967
Hamarosan itt a Black Friday, azaz a Fekete Péntek, amikor mindenki megrohamozza az online boltokat a legjobb akciók miatt. Megnéztük, megéri-e ilyenkor vásárolni, akár hitellel is.
531092
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!