Egyre népszerűbb nyári program a hajózás, vitorlázás. Ez a tevékenység azonban nem veszélytelen, ezért érdemes fokozottan figyelni a biztosítás kiválasztására, mielőtt vízre szállunk. 
34389866
Húsz éve nem változtattak az állami gyermek- és ifjúsági balesetbiztosítás térítési összegein. A csonttörésre kiutalt pénz ma már az eredeti harmadát éri, egy doboz fájdalomcsillapítóra sem elég. Az állami biztosítás súlyosabb baleset esetén pedig végképp jelképes összeget fizet.
33273539
Mi a balesetbiztosítás és mire jó? Mikor érdemes megkötni? Minden, amit tudni érdemes a balesetbiztosításról 2024-ben.
9495008
Sokkal jobban félnek attól a magyar turisták attól, hogy a nyaralás alatt megbetegednek, balesetet szenvednek vagy meglopják őket, mint, hogy rossz lesz az idő, vagy csalódást okoz a szállás.
21371281
Sok bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat külföldön egy néhány ezer forintos utasbiztosítással, amit akár a telefonunkról is megköthetünk percek alatt.
20814181
Egyre népszerűbb repülőtéren bérelt autót használni nyaraláskor vagy üzleti úton. Ilyenkor jó tisztában lenni a járműhöz kötött és köthető biztosításokkal, és betartani néhány szabályt, mert az olcsó bérlet a végén könnyen nagyon drágává válhat.
20722654
A járvány miatt a külföldi síelésre készülőknek alaposan fel kell készülniük az aktuális és országonként változó szabályokból, ha nem akarnak belecsúszni kellemetlen és drága meglepetésekbe. Ilyen az utasbiztosítás is, aminek a megkötésére és tartalmára most különösen érdemes odafigyelni.
18519574
Úgy engedi eladni a kormány az Aegonnak a magyar biztosítóját, hogy 45 százalékos részét megszerzi, és egyúttal a másik vevő VIG itteni leánybiztosítójában is.
17826208
Az utasbiztosítások alapját a balesetekkel kapcsolatos fedezetek képezik. Cikkünkben négy biztosítótársaságnál vizsgáljuk meg, hogy szolgáltatásaik milyen balesetbiztosítási fedezetekkel rendelkeznek. 
15660799
Jelenleg a határok Európában elég szabadon átjárhatóak, mégis sokan döntenek idén a belföldi nyaralás mellett. A Bank360 elemzői ezért megvizsgálták milyen belföldi utasbiztosítások érhetőek el Magyarországon és mik a főbb fedezeteik.
15652897
Megvizsgáltuk néhány biztosítótársaság esetén, hogy lakásbiztosításaik mellé pontosan milyen kiegészítő balesetbiztosítási csomagok köthetőek.
15599863
Ha a baleset légi katasztrófa miatt következett be, a biztosítók sok esetben kiegészítést fizetnek a baleseti biztosításon felül.
15278740
A férfiak közel 40 százaléka, a nők több, mint fele nem tervez semmilyen utazást idén nyáron – derül ki egy, a Bank360 megrendelésére készített reprezentatív kutatásból. Akik mégis mennek majd, azoknak a legnagyobb része belföldre veszi az irányt, a válaszadók kevesebb, mint ötöde fog idén külföldön pihenni.
15010555
Egy utasbiztosítás sok helyzetben nyújthat segítséget, ha bekövetkezik a baj: védve vagyunk, ha baleset történik, segít a hazajutásban, emellett asszisztencia szolgáltatás is rendelkezésre áll, ha egy számunkra idegen kultúrában kell nem várt problémákkal megküzdeni. A káreseményekre azonban csak külföldön téríti a biztosító, ha magyarként utazunk Magyarországon belül, arra nem - vannak azonban kivételek, ezeket foglaltuk össze a cikkben.
14891836
A biztosítók lakásbiztosításuk mellé különféle formában nyújtanak egészség- és balesetbiztosítást is, a Bank360 elemzői pedig megvizsgálták, hogy melyik szolgáltató milyen lehetőségeket kínál.
14655502
A koronavírus-járvány miatt bevezetett intézkedések miatt egyre többen dolgoznak otthonról, vagy maradnak otthon, hogy az otthon tanuló gyerekekre vigyázzanak. Ez a járvány miatt most szükséges, más téren viszont akár veszélyforrás is lehet, hiszen megszaporodhatnak a háztartási balesetek - ahogyan azt az első hullám idején is tapasztalhattuk. A balesetek nem feltétlenül előzhetők meg, az anyagi vonzataira azonban fel lehet készülni.
13362394
Kigyulladt karácsonyfa, függöny és asztalterítő, tűzön hagyott karácsonyi vacsora - az ünnepi hangulat fokozódásával együtt a háztartási balesetek kockázata is megnő. Pénzügyi szakértővel vizsgáltuk meg, milyen biztosítási lehetőségek érhetők el a piacon, ha nem akarjuk, hogy ingünk-gatyánk rámenjen a javítási költségekre egy baleset után.
11522750
Kisebb fejtörést okozhatott az utazóknak és a biztosítóknak az a szeptember elején bekövetkezett változás, amely révén a Külügyminisztérium a világ összes országát utazásra nem javasolt kategóriába sorolta. A biztosítók ugyanis úgy alakították ki az utasbiztosítások feltételrendszerét, hogy azok nem érvényesek a külügy utazásra nem javasolt listáján szereplő országokban. Ez egy pillanatig azt jelentette, hogy sehol sem érvényesek az utasbiztosítások. A Bank360.hu annak járt utána, hogy mi most a helyzet az utasbiztosítások terén. Érdemes kötni, ha utaznunk kell?
10654550
A tartós otthoni bezártság minimálisan, de több otthoni balesetet okozott. A járvány okozta helyzet kapcsán kérdezte a Bank360.hu a biztosítókat a tapasztalataikról a március közepétől május végéig tartó időszakra vonatkozóan.
9116408
A gépjármű-tulajdonosok elsősorban a vagyoni kárra figyelnek, azaz természetesen megkötik a szükséges kötelező felelősségbiztosítást, valamint casco-t, ugyanakkor kevesekben merül fel az emberi élet és egészség védelme.
9067436
Mit jelent az, ha valaki keresőképtelen? Hogyan, mikor válhatunk azzá, milyen következményei vannak ennek az állapotnak, és ami a legfontosabb: hogyan befolyásolja a pénzügyeinket? Összefoglaltunk minden fontos információt a keresőképtelenséggel kapcsolatban, amire szükséged lehet.
8992385
A Bank360-nal kapcsolatban álló biztosítók visszajelzései szerint a leggyakoribb otthoni balesetek a leforrázások, az égési sérülések, és minden, ami az udvaron, a kertben történik, barkácsolás, kertészkedés közben, ház körüli munkák során.
8933639
A lakásbiztosítás által biztosított káresemények sok mindent lefednek. Ezért érdemes pontosan megnézni és összehasonlítani a feltételeket. Sok lakásbiztosítás tartalmaz balesetbiztosítási és felelősségbiztosítási elemeket, és meglepően jó feltételekkel nyújt ezekre fedezetet.
5620161
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!