Vezetői körlevélben utasította a bankokat az MNB, hogy amikor árat emelnek, világosan magyarázzák el az ügyfeleknek, miért döntöttek így, és lehetőleg színes betűkkel vagy háttérrel kiemelve jelöljék a kondíciós listákban.
38440723
A számlanyitás ma már az egyik legegyszerűbb banki művelet. Online is megoldható anélkül, hogy el kellene mennünk otthonról, és akár egy szelfi is elég lehet a szerződés megkötéséhez. A számlanyitással ráadásul rögtön pénzt is kereshetünk, ha jól választunk bankot.
37055710
Áprilistól nagyobb sebességre kapcsolt a bankszámlák drágulása. Több pénzintézet elsejétől emelt a tavalyi átlagos inflációval, három nagybank pedig májustól fog ugyanennyivel. Már csak néhány pénzintézet nem jelentett be díjnövelést.  
32072291
Az átlagos nettó fizetéshez igazították kilenc éve a 150 ezer forintos ingyenes készpénzfelvételi limitet. Ez azóta sem változott, és ma már a minimálbér sem fér bele. Az átlagfizetést a legtöbb banknál több ezer forintért lehet felvenni. 
31684259
Az OTP várhatóan már márciusban jelentősen megemeli a bankszámlái díjait, több pénzintézet pedig áprilisban követi a piacvezetőt. Az ügyfelek a tavalyi átlagos inflációval megegyező drágulásra számíthatnak.
31517843
Legkésőbb néhány napon belül minden számlatulajdonos megtudja, mennyibe került tavaly a bankszámlája, függetlenül attól, hogy hol bankol. Ha sokalljuk a kapott összeget, egyszerűen van lehetőség a bankváltásra. 
31296866
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!