Folytatódik a fúziós hullám a magyar hitelpiacon: Cofidis megvásárolja az itteni Cetelem Bankot. A két francia cég üzlete különösen az áruvásárlási hitelekben jelent majd nagy koncentrációt, de a fogyasztási kölcsönök teljes piacán is jelentősebb szereplő jön létre az akvizícióval. 
33157358
Átvette Cetelem az Oney magyarországi ügyfélállományát, amivel a fő szolgálatatásaiban, az áruhitelekben, hitelkártyákban és személyi kölcsönökben erősített. Összefoglaltuk, mit érdemes tudni a változásról.
30438638
A Váci út 20-26. alatt lévő fiók és pénztárfiók március 8. és 22. között zárva tart.
12868220
Már a Cetelemnél is elérhető az ügyfélbarát személyi kölcsön. A Bank360.hu megvizsgálta a termék részleteit és azt, hogyan teljesít a piaci hitelekhez képest.
12035750
Három napos villámakciót hirdetett a Cetelem, az igénylés a mai naptól indul és csütörtökig tart. A pénzintézet 6,9 százalékos kamat mellett kínál személyi kölcsönt. Megnéztük a feltételeket, de arra is kíváncsiak voltunk, hogyan teljesít a Cetelem „Csak most!” kölcsöne a többi hiteltermékhez képest.
1907852
A Magyar Cetelem Bank mára szinten minden tervedhez nyújt egy univerzális, szabad felhasználású személyi kölcsönt vagy áruhitelt. Legyen szó akár ingatlanfelújításról, autóvásárlásról vagy kisebb összegű átmeneti kölcsönről, az összeg bármire felhasználható, az áruhitellel pedig a partnerüzletekben tudsz könnyedén vásárolni. Ha szükséged lenne hitelre, az alábbi célokra vehetsz fel Cetelem hitelt:
1205177
Egy csapásra könnyebbé válik azon Cetelem ügyfelek élete, akik részletfizetéssel rendeztek volna egy vásárlást. A Mastercard és a hitelintézet új fejlesztése hamarosan lehetővé teszi, hogy hitelkártyás vásárlásnál egy érintéssel eldöntsük a pénztárnál: teljes árat fizetünk vagy részletre szeretnénk vásárolni? Az Európában másodikként bevezetett fejlesztést egyelőre 2000 kiválasztott ügyfél használhatja, de 2018-tól szinte minden kártyás fizetésnél elérhető lesz.
601874
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!