A magas infláció ellen sokan ingatlan vesznek. Megnéztük, mennyi a törlesztője egy budapesti panelhez felvett lakáskölcsönnek, és mennyire veszik figyelembe a bankok a bérbeadásból származó bevételünket.
30596558
Ha van házastársunk vagy élettársunk, akkor a bankok igyekeznek őt is bevonni a hitelünkbe. Mostanra ez már nem csak nekik érdekük, ha gyakran nekünk is, hiszen egyedül nem kapnánk elég hitelt a magas törlesztőrészletek miatt.
29175572
Egy személyi hitel felvételénél az egyik meghatározó feltétel a rendszeres havi jövedelem. Ezért megvizsgáltuk, hogy két markánsan eltérő fizetés mekkora különbségeket teremt az igénylés feltételeiben.
15467233
Egy ingatlan megvásárlása sokak számára csak lakáshitellel lehetséges. Éppen ezért fontos, hogy még jóval az igénylés előtt elkezdjünk dolgozni azon, hogy minden kritériumnak megfeleljünk. A Bank360.hu megnézte, mik azok a buktatók vagy helyzetek, amikor a hitelkérelmünket elutasíthatja a bank a hitelbírálat során és ezt hogyan kerülhetjük el.
9894998
A bankok elsősorban a rendszeres jövedelmet és annak mértékét, valamint a munkaviszonyban eltöltött időt tekintik a legfontosabb hitelfelvételi garanciának. A Bank360.hu megvizsgálta, hogyan hat a hitelképességünkre, ha a járvány miatt elveszítettük a munkánkat.
9381674
A személyi kölcsön igénylés legfontosabb feltétele a megfelelő jövedelem, amelyet igazolnunk is kell a bank felé. Felmerül a kérdés, hogy pontosan milyen típusú jövedelmet vár el a bank: a munkabér, a vállalkozói jövedelem és a nyugdíj csak a legáltalánosabb jövedelemtípusok, ezen felül egy sor másik bevételünk is lehet, amelyet szintén elfogadnak a bankok. Utánajártunk annak, amit mindig tudni akartál: hogy melyik hitelintézet pontosan milyen típusú jövedelmet vár el a hiteligénylőktől.
6507985
A hitelbírálat egyik sarkalatos pontja a havi nettó jövedelem igazolása. Ha nem tudjuk bemutatni a megfelelő munkáltatói jövedelemigazolást, szinte biztos, hogy nem jutunk hitelhez; vagy nem akkora összeget kapunk, amennyire szükségünk lenne. Utánajártunk, hogy milyen lehetőségeink vannak, ha személyi kölcsönt szeretnénk felvenni, de nem tudunk magas jövedelmet igazolni.
5385726
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!