Egy átlagos lakásbiztosítás éves díja 5 százalékkal 59 ezer forintra emelkedett az idén, de a cserébe kapott érték ennél jobban nőtt a szabad szerződésváltási váltási kampány hatására.
39922030
Az idei viharszezon első hónapjában a biztosítók több mint 1,7 milliárd forintot fizettek már ki vagy tartalékoltak lakásbiztosítási károkra. Az infláció miatt a helyreállítások drágábbak, mint korábban.
39239887
Nem dőlhet hátra az a csaknem ötszázezer ügyfél, aki leváltotta márciusban a lakásbiztosítását. Nem biztos ugyanis, hogy mindenkinek érvényes a felmondása, aki véletlenül két biztosítónál is kötött így szerződést, az pedig mindkét cégnek fizethet.
38848582
Az idén április 2-ig tart a lakásbiztosítások márciusi szabad felmondása. Ha ma még beérkezik a felmondásunk a biztosítóhoz, akkor köthetünk új szerződést helyette. Néhány szabályra azonban nagyon figyeljünk, nehogy lemaradjunk a váltás lehetőségéről.
38145421
Április szabadon felmondhatjuk a lakásbiztosítás szerződésünket, és helyette újat köthetünk. A sokféle ajánlatot egyszerűen és gyorsan össze tudjuk hasonlítani a Bank360 lakásbiztosítás kalkulátorával, és meg is köthetjük rögtön online az új szerződést.
37990711
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!