Akár nettó 350 ezer forint igazolása is szükséges lehet a minősített fogyasztóbarát személyi hitelek igényléséhez, ami jóval magasabb annál, mint ami egy egyszerű személyi kölcsönhöz kell. Emiatt az átlagbérből és az annál kevesebből élők több hitelintézetnél nem juthatnak hozzá a kedvezőbb feltételekkel igényelhető kölcsönhöz.
18856510
A bankok jelentős része jövedelmi sávokhoz köti a hiteligénylést, azaz a rendszeres nettó bevételtől teszik függővé a hitelfelvétel feltételeit. Ez a jellemzően hosszú időre, akár 20-30 évre felvett jelzálogkölcsönök esetén, mint amilyen a lakáshitel is, jelentős különbségeket okozhat a visszafizetendő összeg tekintetében.
15679978
Egy személyi hitel felvételénél az egyik meghatározó feltétel a rendszeres havi jövedelem. Ezért megvizsgáltuk, hogy két markánsan eltérő fizetés mekkora különbségeket teremt az igénylés feltételeiben.
15467233
A Magyar Nemzeti Bank javaslata nyomán a bankok a járványügyi helyzetre tekintettel jelentősen megemelték az érintésmentes bankkártyák limitjét, 5000 forintról 15 ezer forintra. Ez azt jelenti, hogy jóval magasabb összegű vásárláskor kell csak a terminált nyomkodni, a kisebb beszerzések alkalmával egyáltalán nem kell a gombokkal kapcsolatba kerülni.
7759889
Ha több pénzt keresel, értelemszerűen könnyebb is félretenni, de így is előfordulhat, hogy a nagyobb kiadásokhoz, pl. egy autó vagy egy ingatlan megvásárlásához hitelre van szükséged. A bankok általában havi nettó 250 ezer forintos jövedelem felett ajánlanak kedvezőbb feltételeket. Ennek az oka, hogy a magas jövedelem miatt kisebb az esélye annak, hogy megcsúszol a havi törlesztőrészlettel, vagy fizetésképtelenné válsz. Összegyűjtöttük, hogy milyen lehetőségeid vannak hiteligénylésnél havi nettó 250 ezer forintos jövedelem felett.
1953206
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!