Elindult az új Webkincstár és Mobilkincstár, a legvonzóbb állampapírokat viszont nem engedi megvásárolni a rendszer. Olyan magas hozamú értékpapírok pedig, amelyekről a bankok a napokban tájékoztató levelet küldtek minden ügyfelüknek, már nem léteznek.
36213688
Az infláció megugrásával elvesztette korábbi vonzerejét a Magyar Állampapír Plusz, amelynek most megdrágul a visszaváltása is, így költségesebb lesz átvinni a pénzt belőle az inflációkövető állampapírba.
21438625
Július végén megtudták a felsőoktatásba jelentkezők, hogy melyik egyetemre mehetnek tovább, már csak a pótfelvételizők jövője kétséges. Ez sokak számára jelent új kihívást, hiszen aki nem ott tanul tovább, ahol eddig élt, és nem tud vagy nem akar kollégiumba menni, annak az augusztus az albérletvadászatról vagy a lakásvásárlásról szól. De melyik éri meg jobban? A Bank360.hu elemzői összefoglalták a lehetőségeket egy fővárosi, kétszobás ingatlan példáján keresztül.
15652708
Sokáig úgy tűnt, nem lesz párja a szuperállampapírnak: a MÁP+ minden más állampapírnál jobban teljesített, mióta bevezették. Aztán az infláció elkezdett fölfelé lépdelni, így pedig már nem annyira egyértelmű ez az előny. Mi a helyzet most, és letaszíthatja-e az inflációkövető papír a szupert a trónról?
8375081
A váratlan gazdasági helyzeteket szokták “fekete hattyúnak” is nevezni, amikor olyan, teljes mértékben előzetesen megjósolhatatlan esemény következik be, amely alapjaiban rengeti meg a még tudatosan gazdálkodó vállalatokat vagy magánszemélyeket is.
8334854
Nincs könnyű helyzetben az, aki szeretné befektetni a pénzét. Az ingatlanárak az egekben vannak, a részvények, kötvények nem kecsegtetnek nagy hozamokkal, kifejezetten nehéz ügy jó helyre tenni a pénzt - főleg akkor, ha nem igazán vagyunk járatosak a befektetések világában. Ezen a piacon hatalmas lökést adott a szuperállampapír, a Magyar Állampapír Plusz (MÁP Plusz), amelynek évről évre emelkedik a kamata a futamidő alatt. Mik a tudnivalók?
7136692
A jó hozamú, ám hosszú távra elkötelező, kevésbé likvid állampapírok, köztük a MÁP Plusz mellett vadászni kell a konstrukciókra, amelyek rövid távú elköteleződés mellett termelnek látható mértékű hasznot. 
6350238
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!