Sokan azt hiszik, jobban járnak, ha dombornyomott bankkártyájuk van vagy sms-értesítést kérnek a banki tranzakciókról, és jó, ha papíron is megvan nekik a havi értesítőjük. Ezek a szolgáltatások viszont drágák, és ma már fölöslegesek, elhagyásukkal tízezreket lehet spórolni.
36994906
Az idén kilenc hónap alatt 65 bankfiókot zártak be, már csupán 1445 egység van az országban. Tíz éve még bőven 3 ezer fölött volt a fiókok száma. A dolgozók számát azonban nem csökkentik a pénzintézetek, mert az online bankolás ad más munkát. 
36155542
A magyar ügyfelek többsége már használ internet- és mobilbankot – állapította meg a Gránit Bank felkérésére készített kutatás. A megkérdezettek kétharmadának van internetbankja, 58 százalékuk pedig mobilapplikációval, okostelefonon is intézi a pénzügyeit.
32357747
Az online időpontfoglalás lehetősége mindenhol leegyszerűsíti és felgyorsítja az ügyintézést. A hazai bankok közül jelenleg csak a kiterjedt fiókhálózatúak kínálnak lehetőséget az online időpontfoglalásra, a netes ügyintézés lehetősége viszont teljesen általánosnak számít az egyszerűbb ügyeknél, ami részben a covid-19 egyik utóhatása. Cikkünkben annak jártunk utána, hogy melyik banknál lehet legegyszerűbben időpontot foglalni, ha egy összetettebb ügy elintézése a cél.
19915996
A koronavírus minden téren próbára tett bennünket 2020-ban, a pénzügyek terén is volt mit tanulni. Összefoglaltuk, milyen tanulságokat vonhatunk le a járványnak köszönhetően a pénzügyeinkkel kapcsolatban, és mi az, amit 2021-ben is tudunk alkalmazni.
11750357
A banki átutalás a kellemetlen sorállás helyett egy pillanatok alatt végrehajtható ügyletté válhat. Tévhit, hogy mindez feltétlenül sokba kerül, az előnyök azonban egyértelműek és megfizethetetlenek.
8065955
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!