Szomorú történetet osztott meg velünk egy olvasónk: magát egy hazai bank munkatársának kiadó személy pénzt csalt ki tőle, amiért cserébe gyors hitelfolyósítást ígért neki, amiből nem lett semmi. Mit lehet tenni ilyen helyzetben, és ami még fontosabb: hogyan lehet megelőzni, hogy mi is csalók áldozatává váljunk?
18862168
Hat pontos csomagot jelentett be Varga Mihály pénzügyminiszter, melynek célja a pénzügyek intézésének egyszerűsítése és olcsóbbá tétele. A bevezetés előtt álló intézkedések a hiteligénylésre is hatással lesznek.
11069276
Két bank is próbálkozik ilyen-olyan módon, hogy automatizálja és digitálissá tegye a jelzáloghitel igényléseket, vagy legalább egy részét. A Bank360.hu megnézte, mit kínálnak a pénzintézetek.
10262441
Az év elején jelentős újításként jelent meg a piacon a száz százalékig digitális hitelügyintézés. A hiteligénylés egyre gyorsabb és egyszerűbb folyamattá vált, és a bankok kénytelenek voltak alkalmazkodni az igényekhez. Ha az egyik szereplő előrukkolt egy megoldással ami egy-két napra rövidíti a személyi kölcsön igénylését és bírálatát, akkor idővel a többi szereplőnek is lépnie kell. Márpedig a gyorskölcsönök esetében ez történt, így a személyi kölcsönt nyújtó bankok lépéskényszerbe kerültek.
8989496
A hatályos jogszabályok alapján idén már online felhatalmazást is adhatunk a banknak, hogy helyettünk kérje le keresetkimutatásunkat a NAV-tól.
6898387
Megvizsgáltuk, milyen feltételekkel lehet 100% online személyi kölcsönt igényelni 2019 őszén.
5548239
Mától még kényelmesebben tudjuk elintézni a pénzügyeinket: a K&H Bank az első olyan hazai pénzintézet, ahol nem szükséges a bank ügyfelének lennünk, ha teljesen online szeretnénk kölcsönt felvenni. Akár 3 millió forint személyi kölcsönt is igényelhetünk úgy, hogy az utcára sem kell kilépnünk; a folyamat minden lépése megoldható otthonról, néhány kattintással és videós azonosítással. Lássuk a részleteket, és nézzük végig a folyamatot!
2360007
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!