A járvány elmúltával éhezünk az utazásra, de a biztonság és a nyugalom még fontosabb lett. Így készülhetünk fel a reptérkáoszokra, és akadályozhatjuk meg a céges telefon- és mailfrászt.
28322261
Akár 600 euró kártérítés is járhat az utasnak az uniós szabályok szerint, ha törlik a járatát. Persze nem minden törlés után jár a pénz a légitársaságtól. Ilyenkor jön jól egy erre is kiterjedő utasbiztosítás.
28138169
Nyaralni azért megyünk, hogy kipihenjük magunkat, feltöltődjünk, élményeket szerezzünk. Ha azt akarjuk, hogy ez így is történjen, érdemes betartani néhány pénzügyi aranyszabályt.
28115870
Aki tervez nyaralást az idén, az átlagban 250 ezer forintot akar költeni rá. Márpedig a járványévek elmúltával újra többen akarunk: tíz megkérdezettből heten.
28115558
A légi közlekedés nagy zökkenőkkel tér vissza a járvány előtti állapotához. Ennek tünetei az egyre gyakoribb reptérkáoszok. Hogyan biztosíthatjuk be magunkat ilyen helyzetre?
27866132
Az elmúlt napokban Európa több repülőterén is káosz uralkodott, az utasok órákat álltak sorban, tömegével késték le a gépeiket, ha azok elindultak egyáltalában. Jár-e kártérítés ilyenkor az utasoknak, kiterjed-e erre az utasbiztosítás?
27177494
A blokklánc technológiának köszönhetően már nem is kell bejelentenünk és bizonygatnunk, hogy késett a gépünk vagy törölték a járatot. Az utasbiztosításunk alapján automatikusan értesül erről és fizet a biztosítónk.
26690492
Az útlemondási biztosítás vagy más néven sztornóbiztosítás akkor segít, ha valamilyen váratlan esemény miatt nem tudsz elutazni, vagy már úton vagy, de idő előtt haza kell térned. 
26290217
A nyaralás nem igényel túlzott tervezést, ha csak besétálunk egy utazási irodába, és rábökünk az egyik ajánlatra. Más a helyzet, ha részben vagy egészen mi magunk találjuk ki és szervezzük meg az egészet. Ennek két hallatlan előnye van: szinte biztos, hogy olcsóbban jövünk ki és nem kell alkalmazkodnunk senkihez. Persze az érem másik oldala, hogy foglalkozni kell az üggyel, és ha adódik valami gond, azt nekünk kell megoldani.
22422559
Sokkal jobban lehet már tervezni a nyaralásunkat, mint a járvány idején, de csináljunk B-tervet, minél több szolgáltatás legyen lemondható, és igyekezzünk bebiztosítani magunkat.
21513226
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!