Szokatlan szolgáltatást vezet be az OTP a lakáshiteleseknek. A december elseje után befogadott igényléseknél a futamidő alatt egyszer ingyenesen kérheti az adós, hogy csökkentsék a kamatát, ha időközben a bankközi kamatok is mérséklődnek.
30559169
Ha valaki most vesz lakást vagy házat, érdemes lehet rögtön költeni a rezsi csökkentésére. Ebben is segíthet a türelmi idős hitel, aminek az első évben sokkal alacsonyabb a törlesztőrészlete.
28641620
A kormány rezsinövelése után megrohamozhatják az állami lakástámogatási programokat az igénylők. Az otthonfelújítási támogatásra és a falusi csokra már csak néhány hónapjuk maradt. 
28527689
Az első évben sokkal alacsonyabb törlesztőrészletű lakáshitelt kínál az OTP. Megnéztük, kiknek lehetnek igazán jók a türelmi idős kölcsönök, amelyeknél az első évben csak a kamatot kell törleszteni.
28041767
A panellakásból agglomerációs családi házba? Sokakat vonz ez a lehetőség. Megnéztük, mekkora havi törlesztőrészletű hitelt kell hozzá vállalni.
24903625
A magyarországi lakáshitelezésben eddig még nem volt olyan termék, amilyennel az OTP most piacra lépett. Az Évnyerő kölcsönök felvevői az első évben csak a kamatokat fizetik, így 12 hónapig jóval alacsonyabb a törlesztőrészletük. A különbséget a második évtől, a tőketörlesztés megkezdésétől a futamidő végéig elosztva fizetik vissza.
22370431
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!