Önkéntes nyugdíjpénztár

Gondoskodás és jövőépítés: a pénz nem nő fán, de a jólét magját könnyen el lehet ültetni

Önkéntes nyugdíjpénztár

Gondoskodás és jövőépítés: a pénz nem nő fán, de a jólét magját könnyen el lehet ültetni

MBH Gondoskodás Nyugdíjpénztár
2024-02-05 Frissítve: 2024-02-05
2024-02-05
37128055

A jelenlegi pénzügyi-gazdasági környezetben az egyik legfontosabb kérdés, hogy miként őrizhetjük meg vásárlóerőnket hosszú távon is és hogyan alapozhatjuk meg jövőnket kényelmesen. A mindennapi pénzügyi döntéseink komoly hatással vannak jövőnkre, és bár a pénz nem nő fán, a jólét magjait könnyen el lehet ültetni. Ebben segíthet a nyugdíjpénztár. Így indulhatsz el a gondoskodás és pénzügyi egyensúly útján.

 

Sokan várnak csodára, hogy a pénz, a megtakarítás egyszer csak megjelenik az életükben. A valóság az, hogy vagyonunk gyarapítása tudatosságot, tervezést és megfelelő eszközök kiválasztását igényli. Ha a bevételeinket azzal a gondolattal „ültethetjük el”, forgatjuk be okosan célirányos megtakarításba, hogy a pénzünk növekedni fog, jó úton járunk. A megfelelő megoldás kiválasztása nem ördöngösség, bár kíván némi odafigyelést. Fontos a megfelelő, államilag is támogatott célirányos megoldás megtalálása és az elkötelezettség az akár kisebb összegű, de folyamatos és mindig aktuális anyagi lehetőségeinkhez igazított megtakarítás mellett. Ideális lehetőséget teremt a pénzügyi biztonság növelésére az állam által biztosított 20% SZJA kedvezmény, ami évente akár 150 000 forint adóelőnyt jelent. 

 

Gondoskodás kézenfekvő előnyökkel – nem éri meg kimaradni 

 

Az önkéntes nyugdíjpénztár nagyon egyszerű és hatékony eszköz, amely segít megőrizni vásárlóerődet, ha a jövődről való gondoskodást választod. A jó hír ráadásul az, hogy nem kell pénzügyi szakértőnek lenned ahhoz, hogy értékeld és kihasználd az önkéntes nyugdíjpénztári előnyöket. A választható portfóliós rendszerekben a befektetéseket profi vagyonkezelőkre bízhatod, a megtakarítások után járó hozam kamatadómentes.  A nyugdíjpénztár 10-15 éves szinten kiegyensúlyozott hozamokat kínál, így nem csak megtakarítasz, de vagyonod is növekszik az évek során. A költségszint és megtakarítási hozamok között az egyensúly megtalálása is kulcsfontosságú. Az alacsony (TKM) költségszintjével a pénztári számla biztosítja, hogy a megtakarításaid tényleg a te javadat szolgálják. 

 

A belépés és az e-ügyintézés gyors és egyszerű módot ad a csatlakozásra és a számlád kezelésére, követésére. Nincs szükség papírmunkára – pár adat, néhány kattintás, egy hiteles e-aláírás és már be is léptél a jövő pénzügyi stabilitásába.


Már léptél is? Rendszeres önkéntes nyugdíjpénztári megtakarításokkal, befektetésekkel és tudatos befizetésekkel emellett már tényleg szinte csak időre és türelemre van szükséged. Még hezitálsz? A vagyonteremtés és a biztos jövő záloga a te kezedben van! Gondoskodj magadról és a jövődről nyugdíjpénztárral!

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!