MagNet faktorálás

Három lehetőség, amivel erősebb és stabilabb lehet a vállalkozásod idén

MagNet faktorálás

Három lehetőség, amivel erősebb és stabilabb lehet a vállalkozásod idén

Magnet Faktor tartalom
2022-02-03 Frissítve: 2022-03-01
2022-02-03 Frissítve: 2022-03-01
18638209

A végtelenbe és tovább! Ha vállalkozásod sikeréről van szó, minden bizonnyal te is ezzel a hozzáállással kezded a munkanapot minden reggel. Kár is lenne tagadni: 2022 is biztosan tartogat kihívásokat, amikkel meg kell majd küzdeni. Most összegyűjtöttünk három tippet, amivel céged többet érhet el idén! 

 

A pénzügyi tervezés és az éves célok kijelölése a legfontosabb teendők közé sorolhatók egy vállalkozás életében. Kezdésként érdemes visszatekinteni az elmúlt évre, így állapíthatjuk meg, hogy mennyire voltunk sikeresek, és az adatokból kitűnhet, hogy mit kellene máshogy csinálnunk, így elkerülhető, hogy cégünk ugyanazokba a pénzügyi problémákba ütközzön. A korrekció mellett pedig tervezzük meg a célokat is. A fejlődésre mindig van esély, így most három olyan lehetőséget mutatunk be, amire korábban talán nem gondoltál, de érdemes lehet meglépned. 

 

1. A faktorálás a hitelfelvétel kiváló alternatívája 

Ha még nem ismered a faktorálást, akkor feltétlenül érdemes körbe nézned például a Magnet Faktor oldalán, akik kifejezetten erre specializálódtak. A faktoring segítségével a kiállított számlád összegének jelentős része néhány órán belül megérkezik a számládra. Ez igazán hasznos lehet a hosszabb fizetési határidővel rendelkező számláknál vagy éppen akkor, ha egy projekt a céged részéről nagy anyagi befektetéssel járt, és mihamarabb szeretnéd az elköltött összeget visszaforgatni cégedbe. 

 

A faktorálás folyamata jóval egyszerűbb és rövidebb, mint egy banki hitelé, ráadásul nem igényel fedezetet és te döntheted el, hogy melyik ügyfeled számláit szeretnéd faktoráltatni. 

 

2. Állami támogatások 

2022-ben is még számtalan államilag támogatott megoldás van a piacon, amely segítheti céged fejlődését. Érdemes ezeket választanod, ha bővítenéd a vállalkozásod és egészen idáig csak arra vártál, hogy egy kedvező kamatozású hitellel találkozz szembe. A Bank360 kalkulátorai segítenek a legjobb döntést meghozni. 

 

3. Banki partner kiválasztása  

A gördülékeny pénzügyekért nem csak nekünk kell tennünk, hanem partnereinket is úgy kell megválogatnunk, hogy megfelelő támogatást nyújtsanak vállalkozásunknak. A magyar lakosság körében jellemző, hogy nem vált bankot, és nincs ez másképp a cégek életében sem, hiszen rengeteg adminisztrációval jár egy új banki partner. Mi azonban tanácsoljuk, hogy nézz körbe a piacon, ugyanis az adminisztrációs teher utólag megtérül, ha jelentős díjakat spórolunk meg például az utalásokon. 

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!