Újabb MFB Pont Plusz fiókok nyíltak

Itt a teljes lista: ebben a 266 bankfiókban lehet igényelni hétfőtől az otthonfelújítási támogatást

Újabb MFB Pont Plusz fiókok nyíltak

Itt a teljes lista: ebben a 266 bankfiókban lehet igényelni hétfőtől az otthonfelújítási támogatást

Bank360 tartalom
2024-06-25 Frissítve: 2024-07-01
2024-06-25 Frissítve: 2024-07-01
39570364

Megduplázódott azoknak a bankfiókoknak a száma, ahol hétfőtől be lehet nyújtani az otthonfelújítási támogatás igénylését. A már korábban megnyílt 128 MFB Pont Pluszok száma 266-ra nőtt. Itt a teljes lista, Budapesten és a vármegyékben hol lehet benyújtani benyújtani a papírokat a maximum 6 millió forintos támogatásért.

Az otthonfelújítási támogatást július 1-től a Magyar Fejlesztési Bank MFB Pont Plusz lakossági hálózatában lehet majd benyújtani személyesen. A program végső felhívása június 17-én jelent meg, ebben szerepelnek a támogatás elnyerésének végleges feltételei. Mivel összesen 20 ezer, 1991 előtt épült családi ház felújítására lehet felhasználni a 108 milliárd forintos keretösszeget, az igénylőknek érdemes lesz nagyon sietniük a kölcsönkérelem benyújtásával, ha meg akarják kapni a fejenként maximum 6 millió forintos támogatást.

Ebben döntő fontosságú lesz, hogy hol tudják ezt megtenni július 1-jén vagy az azt követő napokban. A kedvezményes, kamatmentes otthonfelújítási hitelt kínáló MFB Pont Plusz hálózat működtetésének jogát az MBH Bank, az OTP Bank és a Gránit Bank által alkotott konzorcium nyerte el. A bankok összesen 266 MFB Pont Plusz megnyitását vállalták 134 járásban, az első 128-at május 30-ig, további 138 pedig június 30-ig. 

Június 1-jétől így még csak az első körös 128 bankfiók címe vált ismertté, mostanra azonban az MFB közzétette mind a 266 címet, ahol hétfőtől be lehet nyújtani az országban az otthonfelújítási támogatást. Aki pályázni akar a kamatmentes hitelre és a vissza nem térítendő támogatásra, annak erősen ajánlott előre megnézni, hol adhatja le az igénylését, mert hétfőn és az azt követő napokban alighanem nagy lesz az MFB Pont Pluszokban a forgalom. Mivel az MFB közlése szerint ezek már most is működnek, érdemes lehet előre tisztázni a kiválasztott fiók ezzel foglalkozó ügyintézőivel a benyújtás feltételeit, menetét, hogy ne a jövő héten, az igényléskor derüljön ki valamilyen probléma.

Az egymilliós önrésszel együtt maximum 7 milliós otthonfelújítási támogatás (ezen belül 2,5-3,5 millió forint közvetlen támogatás és 2,5-3,5 millió forint kamatmentes hitel) igénylésének és felhasználásának részletes feltételeiről itt találod a folyamatosan frissülő információs oldalunkat.

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!