Az ingyenhitel már valóság, a Providentnél megcsinálták

Meglépte a Provident: itt az első személyi kölcsön, ami ingyen van

Az ingyenhitel már valóság, a Providentnél megcsinálták

Meglépte a Provident: itt az első személyi kölcsön, ami ingyen van

Veres Patrik
2017-10-13 Frissítve: 2024-01-02
2017-10-13 Frissítve: 2024-01-02
458798

Ilyen még nem volt Magyarországon: megjelent az első személyi kölcsön 0 százalékos THM-mel, tehát egy fillérünkbe sem kerül, ha felvesszük a Provident Nullajó Kölcsönét.


Nagyobb összegű hitelre lenne szükséged? Nézd meg, milyen kölcsönöket vehetsz fel a Bank360 gyorkölcsön kalkulátorával és találd meg a legjobbat! Gyorskölcsönök akár 500 000 forintig!

 

Miről van szó?

 

Időszakos akciója keretében a Provident nem számít fel se kamatot, se folyósítási díjat és kezelési költséget az új Nullajó Kölcsön igénylésénél. Az akciós időszak 2017. október 11. és 2017. november 7. között tart.

 

Kinek szól a Provident új ajánlata?

 

Csak új ügyfelek vehetik igénybe és azok, akik korábbi tartozásukat idén április 1-ig rendezték.

 

Mik a Nullajó személyi kölcsön jellemzői?

 

A megjelölt időszakban az alábbi feltételekkel tudjuk felvenni a Provident ingyenes személyi kölcsönét:

 

  • a hitelösszeg minimum 80 000 és maximum 150 000 Ft lehet
  • a futamidő 10 hét, tehát kicsit több, mint 2 hónap alatt vissza kell fizetnünk a tartozást
  • a THM 0%, a hitel teljes díja tehát 0 forint
  • az igényléshez nem kell se kezes, se fedezet
  • a kölcsön szabad felhasználású, így arra költhetjük, amire akarjuk
  • a törlesztőrészlet fix, nem változik a futamidő alatt. Ez azt jelenti, hogy nincs árfolyam- és kamatkockázat

 

Fontos megjegyezni, hogy a Provident kedvezményes hitelét hetente kell törleszteni. Ha tehát a maximális 150 000 forintot vesszük fel 10 hétre (70 nap) a heti törlesztőrészlet 15 000 forint lesz, ennyit kell visszafizetnünk minden héten.

 

Akkor is jó ajánlatot találhatunk, ha lemaradtunk a Nullajóról! A Provident Online hitelével gyorsan 300 000 forint átmeneti segítséghez juthatunk, de aki inkább a hagyományos hitelt igényelne, az is bátran felkeresheti a Providentet akár kisebb, 150 000 forintos kölcsönért is.
 

Mi kell az igényléshez?

 

Azon túl, hogy nem állhattunk korábban kölcsönjogviszonyban a Providenttel, vagy április 1-ig rendeztünk minden tartozást a hitelintézetnél, szükséges

 

  • igazolt rendszeres jövedelem
  • bejelentett magyarországi lakcím
  • érvényes igazolvány
  • és egy lakossági bankszámla

 

Ráadásul, ha ez így nem lenne elég, a Provident ingyenessé tette az úgynevezett Otthoni Szolgáltatást is, így ezt is kipróbálhatjuk az ingyenes kölcsönnel. Ez azt jelenti, hogy kérhetjük a hitelintézet munkatársait, hogy mindent az otthonunkban intézhessünk: lehetőség van otthon megkötni a szerződést és átadni a kölcsönösszeget, majd hetente a törlesztőrészletet is beszedik ilyen formában. A hitelintézet lakcímkártya alapján ellenőrzi, hogy valóban a saját lakcímünkre kértük a szolgáltatást. 


Hova forduljunk, ha nagyobb összegre lenne szükségünk és a legjobb hitelajánlatot keressük? A Cofidis Fapados kölcsönével akár több mint egymillió forintot is igényelhetünk kifejezetten kedvező kamatozás mellett. A Sberbank Fair Expressz személyi kölcsönét pedig most, Árgarancia akciójuk alatt a legolcsóbban kaphatjuk meg, akár már 8 százalékos THM alatt.

 

Megéri az ingyenhitel?

 

Ahogy az kalkulátorunk számításai alapján is látszik, nincs még egy ilyen ajánlat a piacon. Akinek gyorsan átmeneti segítségre van szüksége, mindenképp verhetetlen ajánlatot talált a Provident Nullajó kölcsönével, hiszen a semmibe sem kerül. Ideális lehet például diákoknak, hirtelen jött kiadások finanszírozására, ám szigorúan csak akkor, ha tudjuk tartani a visszafizetést, ezért mindenképp tervezzük meg előre a pénzügyeinket.

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!