OTP hitel 2023

  • OTP hitel 2023

Kalkulálj, és hasonlítsd össze az ország legnagyobb bankjának a személyi hiteleit! Találd meg a megfelelő kölcsönt a céljaid eléréséhez!

Állítsd be a kalkulátort.
Hitel összege (Ft)info
Futamidő (hó)info
Nettó jövedelmed (Ft)info
További beállítások
Részletes kalkulátor

Ajánlatok listázása
info
Válassz bankotinfo
További beállítások bezárása
nagyito
Hitel összege (Ft):
Futamidő (hó):
Részletes kalkulátor
Kondíciók frissítésének dátuma: 2023.12.01.
Az összehasonlításnál pénzintézet termékváltozatát vettük figyelembe.
Az összehasonlítás nem tartalmazza a piac összes ajánlatát.

Kapcsolódó szolgáltatások

Személyi kölcsön bármilyen célra – ez lehet a megoldás számodra is?

Az OTP Bank szabad felhasználású személyi kölcsönével minimum 500 ezer, maximum 8 millió forintot vehetsz fel, a futamidő pedig 24-84 hónap közé eshet. 

A kölcsön összege igazolás nélkül bármire felhasználható, tehát költheted akár vásárlásra, kocsira, orvosi beavatkozásra, fordíthatod a vállalkozásod beindítására, a lehetőségek tárháza végtelen. Az új termék egyetlen célra nem használható fel: arra, hogy kiváltsd vele a korábban felvett lakossági hiteleket. 

Mindezek mellett a kölcsön kamatozása fix, tehát nem kell attól tartanod, hogy megszalad a törlesztőd. Végig kiszámítható, biztonságos törlesztésre számíthatsz.

Ez azt jelenti, hogy ha 3 millió forint kölcsönt veszünk fel 60 hónapos futamidőre (legalább 250 ezer forintos jövedelemmel), akkor 20,26 százalékos THM mellett a havi törlesztőrészlet 76 572 forint. A teljes visszafizetendő összeg pedig 4 616 820 forint. 

OTP személyi kölcsön igénylés feltételei

Ahhoz, hogy felvehessük az új személyi kölcsönt, az alábbi feltételeknek kell megfelelni:

 

Ezenkívül az igénylésnél be kell mutatni a szükséges dokumentumokat is.

Hogyan igényelhető az OTP személyi kölcsöne?

Az OTP új személyi kölcsöne két úton igényelhető.

OTP-s ügyfeleknek az OTPdirekt internetbank felületén is van lehetőség az igénylésre. Ebben az esetben a szerződés aláírása is egy SMS-ben kapott egyedi kód segítségével történik.

Visszahívást kérhetsz a banktól, ami után telefonon keresztül az ügyintéző előszűrést végez, így nem kell feleslegesen bemenned a fiókba, ha esetleg mégsem lennél alkalmas a hitelfelvételre. Ha sikeres az előszűrés, az egyeztetett időpontban menj be a bankba, és kösd meg az OTP személyi kölcsön szerződést.

Milyen dokumentumokra van szükség az igényléshez?

Ha az OTP Banknál vezetett folyószámlára kapod a fizetésedet vagy a nyugdíjadat az elmúlt 6 hónapban

Ha nem az OTP Banknál vezetett folyószámlára érkezik a fizetésed

Előfordulhat, hogy az OTP Banknak további adatokra, információra van szüksége a hitelbírálathoz, ezért készülj fel arra, hogy netán további dokumentumok leadását kérik majd, mint például őstermelői igazolványt, vagy kamarai tagságot igazoló dokumentumot. Ha külföldön dolgozol, ugyanúgy igényelhetsz személyi kölcsönt, ha megfelelsz a fenti követelményeknek.

Igényeld azonnal és egyszerűen, a Bank360-on keresztül!

Igazán alapos és megfontolt döntést akarsz hozni? Hasonlítsd össze az OTP Bank személyi kölcsönét más bankok hiteltermékeivel a Bank360 személyi kölcsön kalkulátorával. Ha meggyőztek a számok, akár már egyből el is tudod indítani a folyamatot. Add meg elérhetőségeidet a kalkulátoroldalon a Részletek gombra kattintva, hogy a bank munkatársai mihamarabb segíthessenek a további teendőkben!

Értékeld a Bank360 kalkulátorát!

4,11 / 185
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

X
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!