Személyi kölcsön kedvezmények 2019 tél

Közelednek az ünnepek, a bankok is akcióznak

Személyi kölcsön kedvezmények 2019 tél

Közelednek az ünnepek, a bankok is akcióznak

Vrazsovits Rita
2019-11-11 Frissítve: 2022-01-18
2019-11-11 Frissítve: 2022-01-18
5620167

Az ünnepekhez közeledve lehetetlen nem belefutni a “verhetetlen akciókba” és a “soha vissza nem térő kedvezményes ajánlatokba”. Így van ez az elektronikai kütyüknél, a ruháknál, a háztartási gépeknél és gyakorlatilag mindennél, ami szóba jöhet karácsonyi ajándékként. A sorból a banki termékek sem maradnak ki: egymás után jelentkeznek be a hitelintézetek az akciós személyi kölcsön ajánlatokkal, hogy pénzügyi segítséget nyújtsanak az ünnepekhez.

 

Erste személyi kölcsön akció - 20 000 forint ütheti a markod

 

Az idén 200. születésnapját ünneplő Erste Bank személyi kölcsön akciója egy hónapig érhető el, november 4. és november 30. között. A kedvezmény feltételei a következők:

 

  • az igényelt hitelösszegnek legalább 3 millió forintnak kell lennie,

  • Erste Most vagy Erste Most Extra személyi kölcsönökre vonatkozik a kedvezmény,

  • az igénylésnek november 4-30. között kell megtörténnie,

  • a folyósításnak meg kell történnie legkésőbb december 15-ig,

  • a kölcsön folyósításának az újonnan nyitott Erstés számlára kell történnie.

 

Azok, akik megfelelnek a feltételeknek, a folyósítást követően 20 000 forint kedvezményben részesülnek, ami az ünnepek előtti nagybevásárlásnál segítséget jelenthet. A kedvezmény akkor vehető igénybe, ha az adós október 31-én nem rendelkezett Erste Banknál vezetett lakossági folyószámlával vagy személyi kölcsönnel. A Most Hűség kölcsön és a Folyószámlahitelt kiváltó személyi kölcsön nem vesz részt ebben az akcióban.

 

Év végéig elérhető a Bank360 és a Sberbank közös ajánlata

 

A Bank360 és a Sberbank közös személyi kölcsöne 2019. december 31-ig igényelhető. A bank egy havi törlesztőrészletet ír jóvá az igénylő számláján, ha:

 

  • a szerződést az ügyfél legkésőbb 2019. december 31-ig megköti,

  • a szerződés 2024. január 15-én is fennáll,

  • 2024. január 15-én nincs az adósnak elmaradása a törlesztésben.

 

A feltételek teljesítése esetén a bank legkésőbb 2024. február 29-ig jóváírja az összeget az ügyfél számláján.

 

CIB Előrelépő személyi kölcsön akció

 

A CIB Banknál augusztus közepe óta igényelhetjük kedvezményes kamattal az Előrelépő személyi kölcsönt, amellyel akár 10 millió forint szabad felhasználású hitelhez is hozzájuthatunk. Nézzük meg a legfontosabb feltételeket:

 

  • igényelhető hitelösszeg: 300 000 Ft - 10 millió Ft,

  • a kölcsön szabad felhasználású, tehát bármilyen célra fordítható, akár hitelkiváltásra is,

  • választható futamidő: 12-84 hónap,

  • a legkedvezőbb elérhető THM a kedvezményes akciónál 7,22%,

  • a kamat a futamidő alatt végig fix, így a törlesztőrészlet ugyanakkora marad.

 

A CIB személyi kölcsöne online is igényelhető:

 

  • CIB weboldalán keresztül: max. 3 millió forintig,

  • CIB Bank mobilalkalmazáson keresztül: 6,99 millió forintig.
     

Cetelem személyi kölcsön akár 30 000 forintos jóváírással

 

A Cetelem Banknál kedvező kamatokkal és jóváírással kedveznek az ügyfeleknek. 2019. november 8. és 2020. január 6. között leadott igényléseknél számíthatunk a kedvezményre, a mérték pedig az igényelt hitelösszegtől függ:

 

  • legalább 2 millió forintos hitelösszegnél 20 000 forint,
  • legalább 3 millió forintos hitelösszegnél 25 000 forint,
  • legalább 4 millió forintos hitelösszegnél 30 000 forint a jóváírás.

 

Lássuk a kedvezmény feltételeit:

 

  • csoportos beszedési megbízással kell törleszteni a hitelt,
  • regisztrálni kell a NetBankba legkésőbb 2020. február 29-ig,
  • a folyósításnak meg kell történnie 2020. február 29-ig.

 

Fontos, hogy a jóváírás csak akkor történhet meg, ha az ügyfél nem késett el egyik törlesztőrészlettel sem.

 

Provident Relax Kölcsön: kedvezményes kamat 200 000 forintig

 

A Provident kis összegű gyorskölcsönét kínálja akciósan 2019. november 12. és december 23. között, tehát kifejezetten az ünnepek előtti nagybevásárlásra időzítette a Relax Kölcsönt. A kedvezményes kamat csak akkor érvényesíthető, ha vállaljuk a 28 hetes futamidőt. Ebben az esetben maximum 200 000 forintot igényelhetünk akciós kamattal; a THM 9,70 százalék. A heti törlesztőrészlet 7 329 forint, a teljes visszafizetendő összeg pedig 205 200 forint.

 

A Relax Kölcsön mellé igénybe vehetjük a Provident kiegészítő szolgáltatásait, az Otthoni Szolgáltatást és az Előrelátó Csomagot, de ebben az esetben ezeknek a díjával is számolnunk kell.

 

UniCredit Bank Stabil kamat személyi kölcsön

 

Októberben kamatot vágott az UniCredit Bank, és a Stabil Kamat személyi kölcsön éves kamatát 6,45 százalékra csökkentette. Ezzel jelenleg a legkedvezőbb szabad felhasználású személyi kölcsönt kínálják a piacon. Az igénylés feltételei a következők:

 

  • igényelhető hitelösszeg: 300 000 - 7 000 000 forint,

  • a kamatozás a futamidő végéig fix, így a törlesztő végig ugyanakkora marad,

  • a legkedvezőbb elérhető THM a kedvezményes akciónál 6,74%,

  • futamidő: 12-84 hónap között választható,

  • a hitelösszeg szabadon felhasználható, nem kell igazolni a bank felé a költés célját,

  • a kamatkedvezmény feltétele, hogy havonta legalább 250 000 forint jóváírás érkezzen az UniCreditnél vezetett számlára havonta.
     

Az akciós hitel a legjobb választás?

 

Egyáltalán nem biztos, de ezt könnyen ellenőrizhetjük egy személyi kölcsön kalkulátorral. Nézzünk meg egy példát, 3 millió forintos hitelösszeggel, 60 hónapos futamidőre.

 

A legkedvezőbb feltételekkel az UniCredit Bank Stabil Kamat személyi kölcsönét vehetjük igénybe, feltéve, ha rendelkezünk havi nettó 250 ezer forintos jövedelemmel. Ebben az esetben a THM mindössze 6,74 százalék, a havi törlesztőrészlet 58 754 forint, a teljes visszafizetendő összeg pedig 3 525 240 forint. 

 

Szintén kedvező ajánlattal várja az összeolvadt Takarékbank az ügyfeleket. A Takarék Fix Személyi Kölcsön Extra 8,06 százalékos THM-mel igényelhető, a havi törlesztőrészlet 59 527 forint, a teljes visszafizetendő összeg pedig 3 624 360 forint. A CIB Bank Előrelépő személyi kölcsöne szintén kedvező választás lehet, ha a havi nettó jövedelmünk meghaladja a 250 000 forintot. A THM ebben az esetben 8,17 százalék, a havi törlesztőrészlet 60 654 forint, a teljes visszafizetendő összeg pedig 3 639 240 forint. 

 

Láthatjuk, hogy még a legkedvezőbb konstrukciókat figyelembe véve is több tízezer forintos különbségek lehetnek a bankok között, így a döntés előtt mindenképpen érdemes kalkulálni és összehasonlítani az ajánlatokat.

 

Érdemes figyelni a villámakciókat is

 

Előfordul, hogy a bankok mindössze néhány napra hirdetnek meg kedvezményes hitelajánlatokat - ezeknek az akcióknak megvannak az előnyei és a hátrányai is. Egyrészt érdemes lecsapni rájuk, hiszen elképzelhető, hogy a kedvezőbb feltételek miatt akár több tízezer forintot is spórolhatunk, és máskor nem lenne lehetőségünk hasonlóan jó ajánlatot választani. Hátránya viszont, hogy döntéskényszerben vagyunk és kevesebb időnk van átgondolni, hogy valóban az adott ajánlatra van-e szükségünk - egy meggondolatlan hitelfelvétel pedig később nagyobb kárt okoz, mint hasznot, így nem biztos, hogy jól járunk. Különösen igaz ez akkor, ha több millió forint hitelt veszünk fel, és több évre kötelezzük el magunkat.

 

Legutóbb a Cetelem hirdetett villámakciót: az igénylők számára mindössze három napig volt elérhető az akár 7,14 százalékos THM-mel igényelhető szabad felhasználású személyi kölcsön. Az ünnepek közeledtével érdemes odafigyelni a bankok ajánlataira, hiszen nagyobb eséllyel futhatunk bele kedvezményes ajánlatokba.

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!