Ha valaki gyakran fizet devizában például külföldi útjain vagy internetes vásárlásoknál, sokat spórolhat egy devizaszámlával és az ahhoz kiváltott devizakártyával. Érdemes összehasonlítani a bankok ajánlatait, mert ezzel már az induláskor lefaraghatjuk a költségeket.
38443777
A népszerű Revolut megmozgatta a hazai bankokat is, az ügyfelek számára legvonzóbb szolgáltatásában, a kedvező árfolyamú és egy limitig díjmentes devizaváltásban kezdenek vele versenyezni. A feltételek azonban mindenhol különböznek, ezért összehasonlítottuk, mit kínálnak a fintechek és a magyar bankok.
35914531
Újabb hazai bank, a Gránit száll be abba a versenybe, ami az egyik fő szempont azoknál, akik Revolut kártyát használnak. Ez pedig a kedvező árfolyamon történő, olcsó és egyszerű devizaváltás és felhasználás. A Gránitnál erre havi 550 ezer forintig van mód mostantól.
35705314
Már egymillió magyar ügyfelet szolgál ki, de még nincs itteni leánybankja a Revolutnak, ami nagyon nem tetszik az MNB-nek. Egyelőre a Revolut láthatóan jól elvan enélkül, a jegybanknak pedig a figyelemfelhívásnál több eszköze nincs.
35660356
Júliustól bankközi árfolyamon válthatnak különböző devizák között az Erste lakossági ügyfelei. Ezzel újabb nagybank száll be a Revolut elleni harcba azokért az ügyfelekért, akik figyelnek a külföldi vásárlásaiknál felszámolt árfolyamra.
33694265
Hitelért nem állnak sorban a magyarok, de a bankszámlák száma történelmi csúcsra ért, a devizaszámlák népszerűsége különösen megugrott. A készpénzfelvétel kétéves mélyponton, a mobiltelefonos fizetés viszont rohamosan terjed, már csaknem minden ötödik tranzakció ilyen.
33428951
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!