Már nem kell súlyos tízezreket fizetniük váltási veszteségként a külföldi kártyás vásárlásainknál vagy az eurós, dolláros átutalásainknál. A forintunkból olcsón lehet euró vagy éppen dollár. Ha pedig már van devizánk, az elköltéséig le is köthetjük.
39675688
Ha valaki gyakran fizet devizában például külföldi útjain vagy internetes vásárlásoknál, sokat spórolhat egy devizaszámlával és az ahhoz kiváltott devizakártyával. Érdemes összehasonlítani a bankok ajánlatait, mert ezzel már az induláskor lefaraghatjuk a költségeket.
38443777
A népszerű Revolut megmozgatta a hazai bankokat is, az ügyfelek számára legvonzóbb szolgáltatásában, a kedvező árfolyamú és egy limitig díjmentes devizaváltásban kezdenek vele versenyezni. A feltételek azonban mindenhol különböznek, ezért összehasonlítottuk, mit kínálnak a fintechek és a magyar bankok.
35914531
Újabb hazai bank, a Gránit száll be abba a versenybe, ami az egyik fő szempont azoknál, akik Revolut kártyát használnak. Ez pedig a kedvező árfolyamon történő, olcsó és egyszerű devizaváltás és felhasználás. A Gránitnál erre havi 550 ezer forintig van mód mostantól.
35705314
Már egymillió magyar ügyfelet szolgál ki, de még nincs itteni leánybankja a Revolutnak, ami nagyon nem tetszik az MNB-nek. Egyelőre a Revolut láthatóan jól elvan enélkül, a jegybanknak pedig a figyelemfelhívásnál több eszköze nincs.
35660356
Júliustól bankközi árfolyamon válthatnak különböző devizák között az Erste lakossági ügyfelei. Ezzel újabb nagybank száll be a Revolut elleni harcba azokért az ügyfelekért, akik figyelnek a külföldi vásárlásaiknál felszámolt árfolyamra.
33694265
Hitelért nem állnak sorban a magyarok, de a bankszámlák száma történelmi csúcsra ért, a devizaszámlák népszerűsége különösen megugrott. A készpénzfelvétel kétéves mélyponton, a mobiltelefonos fizetés viszont rohamosan terjed, már csaknem minden ötödik tranzakció ilyen.
33428951
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!