Revolut Gránit devizaváltás

A Gránit is versenybe szállt a devizaváltásban a Revoluttal

Revolut Gránit devizaváltás

A Gránit is versenybe szállt a devizaváltásban a Revoluttal

Bank360 tartalom
2023-11-16 Frissítve: 2024-04-17
2023-11-16 Frissítve: 2024-04-17
35705314

Újabb hazai bank száll be abba a szolgáltatási versenybe, ami az egyik fő szempont azoknál, akik Revolut kártyát használnak. Ez pedig a kedvező árfolyamon történő, olcsó és egyszerű devizaváltás és felhasználás. Az OTP és az Erste már indított olyan számlacsomag-szolgáltatást, amelyben erre kedvezményesebben van mód, most pedig a Gránit is beszállt ebbe a versenybe. 

  

Állítása szerint "a piacon legkedvezőbb árazással vezette be" azonnali devizaváltási szolgáltatását mobilbanki applikációjában a Gránit Bank. Az új szolgáltatást az app-ban azonnal igényelhető és használható euró és dollár alapú devizakártya egészíti ki.

 

Az új funkció bevezetéséhez kapcsolódva a mobilapplikációban a bankban már forint bankszámlával rendelkező ügyfelek három kattintással, az új ügyfelek pedig a forintszámla nyitással együtt egy szelfivel, vagy videóbankon keresztül is nyithatnak devizaszámlát, ami mellé digitálisan elérhető, azonnal használható, és az első évben díjmentes devizakártya is igényelhető.

 

A bank ezen felül még kedvező devizautalási díjak és a hazai piacon jelenleg elérhető ajánlatokat figyelembe véve vonzó devizabetét-kamatokat kínál. 

  

A Gránit Bank mobilalkalmazásában mától díjak és egyéb költségek nélkül devizapiaci középárfolyamon lehet napközben (munkanapokon 9 és 17 óra között) devizát váltani euró, dollár, svájci frank és angol font devizanemű bankszámlákon. A váltáshoz könnyen követhető a devizák árfolyamának napi és múltbéli alakulása, az appba épített kalkulátor pedig megmutatja a váltás utáni összeget.

 

A bank által jegyzett és 5 percenként frissített kedvezményes devizapiaci középárfolyamon havi 550 ezer forintig lehet munkaidőben devizát váltani. Munkaidőn kívüli és a limitösszegen túli devizaváltáskor a bank az aktuális számlakonverziós árfolyamon vált, szintén díjmentesen.

 

Az App Store-ba belépve már mindenki számára elérhető az új alkalmazásverzió, az androidos eszközök esetében pedig fokozatosan frissül az új funkciókat tartalmazó verzióra.

 

A Revolut magyarországi térhódítása láthatóan nagyobb versenyre kedvezőbb díjú vagy éppen ingyenes szolgáltatásokra késztette a bankokat. Ennek leglátványosabb bizonyítéka a kedvezőbb árfolymú és egyszerűbb devizaváltási lehetőség biztosítása a számlákon, ami lényegesen olcsóbbá és könnyebbé  teszi a bankolást azok számára, akiknek pénzt kell vagy lehet váltani például forintról euróra, illetve devizában utalnak vagy vásárolnak. A Gránit az OTP és az Erste után harmadikként szállt versenybe ezen a területen a Revoluttal. A kedvezményes devizaváltást és felhasználást lehetővé tevő egyes banki ajánlatok lényegesen különbözőek, ezért érdemes összehasonlítani ezeket, mielőtt valaki számlaváltásra vagy számlanyitásra szánja el magát ilyen okból.  

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!