A négynapos húsvét alatt is kereshetünk pénzt, ha rászánjuk magunkat az adóbevallási tervezetünk átnézésére. Lehetnek olyan kedvezmények, amikről nem is tudtunk. Megmutatjuk, mire érdemes figyelni.  
32133923
Akik vállalják a családtámogatások feltételeit, azokra 2023-ban is hull az állami pénzeső, akik viszont nem tudják vagy nem akarják ezeket érvényesíteni, szinte mindenből kimaradnak. A nem gyermekvállaláshoz kötött támogatási formák mára megszűntek vagy értelmüket vesztették, a több gyermekes vagy több gyermeket vállaló családok viszont szinte minden élethelyzetben találhatnak olyan pénzügyi forrásokat, amelyek megkönnyítik az anyagi helyzetüket.
31539209
Bár lehet, hogy egyelőre más dolgok sokkal fontosabbnak tűnnek, mégis érdemes már fiatalon elkezdeni a jövő tervezését anyagi szempontból. Minél korábban kezdi el valaki tudatosan kezelni a pénzügyeit, annál kisebb ráfordítással tud jó eredményeket elérni. Ráadásul a magyar állam sok esetben támogatásokkal segít.
10259624
Összefoglaltuk, milyen segítségre számíthatsz fiatal házasként. Minden tudnivaló az állami támogatásokról, kedvezményekről, kamattámogatott hitelekről és egyéb lehetőségekről. Azt is elmondjuk, hogy mit kell tenned az igényléshez.
8989499
Az első házasok havi 5000 forinttal kevesebb adót fizetnek 2 évig. Nem jár automatikusan, leírjuk hogyan kell igényelni.
6740461
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!