Az MBH csoporthoz került a Fundamenta 480 ezres ügyfélköre, köztük sok társasház is. Az ügyfeleknek nincs teendőjük a tulajdonosváltás kapcsán. Az MBH csoport komoly növekedést vár a felvásárlástól.
38325823
Csaknem félmillió ügyfelet érint, hogy mostantól a Fundamenta Lakáskassza az MBH Bank leánycégeként működik tovább. Ezzel a három szereplős lakástakarék-pénztári piacon az OTP és az Erste mellett újabb nagybanknak lesz ilyen érdekeltsége.
38111452
Az adókedvezmény megszüntetése után egészen 2023-ig kellett várni arra, hogy újraéledjen a lakástakarékok piaca. Az idén azonban új, már állami támogatás nélküli kamatbónuszokat kínálva lépett színre az OTP és az Erste. A mindvégig kitartó, 2018 óta is értékesítő Fundamenta új tulajdonoshoz, valamelyik hazai nagybankhoz kerülhet. Megnéztük, melyik lakástakarék mit kínál, és kinek érdemes élni ezzel a megtakarítási lehetőséggel.
34446646
Több mint három év után újra elindította az értékesítést az OTP Lakástakarékpénztár, amivel véget ért a Fundamenta Lakáskassza monopóliuma. Megnéztük, mit kínál az OTP új ajánlata az ügyfeleknek, mennyit ér egy lakástakarék szerződés az állami támogatás nélkül, melyik pénztárral érhetjük el előbb a kitűzött lakáscélokat.
31867826
A törlesztési moratórium a lakástakarékszerződéses ügyfeleket is érinti, a lakáscélú hitelek törlesztését ők is szüneteltethetik év végéig. De mi a helyzet azokkal, akik még a befizetéseknél járnak, és a járvány miatt nem tudják kigazdálkodni a vállalt megtakarítást? Összegyűjtöttünk minden információt, ami moratórium ideje alatt az LTP-ket érinti, és azt is megnéztük, hogyan történik az ügyintézés a pénztáraknál, a Fundamentánál, az Erste Lakástakaréknál és az OTP Lakástakaréknál.
8198612
Ha nem várhat a megtakarítás éveket, azonnali lépésre van szükség. Ha így sem mondanál le az állami támogatásról, szerencsére van megoldás: a Fundamenta azonnali hitel éppen az ilyen helyzetekben jöhet nagyon jól. Ebben a cikkben átvesszük, hogy mit kell feltétlenül tudnod a Fundamenta fix kamatozású, megtakarítással egybekötött, azonnali lakáskölcsönéről, hogy neked se kelljen éveket várnod lakáscéljaid megvalósításához.
1204937
Az egyik legnépszerűbb lakástakarékpénzát, a Fundamenta Lakáskassza ma új akciót hirdetett. Akár 80 000 forintot is kereshetsz az akcióval, ha most kötsz megtakarítási szerződést lakáscélra. Egy befizetés most gyakorlatilag hármat ér a Fundamentánál a Triplázó Bónusz Akcióval, ami a mai naptól egészen július 17-ig tart.
1147166
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!