Farsang

A Fundamenta azonnali hitel fajtái

2018-05-07
Ha nem várhat a megtakarítás éveket, azonnali lépésre van szükség. Ha így sem mondanál le az állami támogatásról, szerencsére van megoldás: a Fundamenta azonnali hitel éppen az ilyen helyzetekben jöhet nagyon jól. Ebben a cikkben átvesszük, hogy mit kell feltétlenül tudnod a Fundamenta fix kamatozású, megtakarítással egybekötött, azonnali lakáskölcsönéről, hogy neked se kelljen éveket várnod lakáscéljaid megvalósításához.
1204937

Most háromszor annyit ér a pénzed! Újabb akció a Fundamentánál

2018-04-18
Az egyik legnépszerűbb lakástakarékpénzát, a Fundamenta Lakáskassza ma új akciót hirdetett. Akár 80 000 forintot is kereshetsz az akcióval, ha most kötsz megtakarítási szerződést lakáscélra. Egy befizetés most gyakorlatilag hármat ér a Fundamentánál a Triplázó Bónusz Akcióval, ami a mai naptól egészen július 17-ig tart.
1147166

Fundamenta hitel – előre felveheted a megtakarításod?

2018-04-10
A lakástakarékpénztári megtakarítás pozitívumait egyre többen ismerik. Ha lakáscélra akarsz félretenni, ez az egyik legjobb módja az előtakarékosságnak, hiszen a havi megtakarításaidon felül a lakástakarékpénztár kamatot is fizet, továbbá az éves befizetéseidre 30 százalékos támogatást is kapsz az államtól, maximum 72 000 forintot. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy a megtakarítás mellé lakáskölcsönt is felvehetnek attól a pénztártól, ahol lakásszámlájukra gyűjtenek, ezzel kiegészítve a saját otthonra fordítható teljes összeget.
1057226