A lekérdezés egyszerűen megoldható, az igazolás pedig kiváltható a KOMA-hoz való csatlakozással.
18301942
Akár 2,5 millió forint állami támogatáshoz is juthatnak azok, akik elektromos autót vásárolnak, ehhez mindössze egy pályázatot kell benyújtani - a lehetőség mától elérhető, de a keret véges. Összefoglaltuk a pályázat feltételeit.
14725720
Jól jön az állami 2,5 millió forint, de még az állami támogatással is jócskán bele kell nyúlnunk a zsebünkbe egy középkategórás hétszemélyesért.
13184335
Ha nincs meg az önerő és hitelből kell finanszírozni az autóvásárlást, érdemes az igénylés előtt összehasonlítani a bankok kölcsöneit.
12802253
Közel 4 ezer új, hétüléses autóra kötöttek lízingszerződést 2020-ban az érintettek az államilag támogatott autóvásárlási programban. A támogatási rendszert sikeresnek tartó Magyar Lízingszövetség adatai szerint a lízingcégek 11,6 milliárd forinttal finanszírozták a nagycsaládosok autóvásárlásait, ez autónként átlagosan 2,96 millió forintos finanszírozott összeget jelent.
12400121
Nagyjából fél év alatt jelentősen megdrágultak a hétszemélyes autók a használtautó-piacon. Korábban beszámoltunk arról, hogy jelentős lökést adhat a piacnak az új, 2,5 millió forint összegű, nagycsaládosoknak járó állami támogatás. Hiszen sok háromgyerekes család így újra tudta cserélni régebbi autóját. Annak jártunk utána, hogy tényleg elöntötték-e az olcsó hétszemélyes használt autók a piacot, miután újra cseréltek a családok.
9182942
A nagycsaládosok számára aranyat ért a hétszemélyes autókhoz kapcsolódó állami támogatás, hiszen elérhető áron tudtak a legalább háromgyerekes szülők új autót vásárolni, amelyikbe mindenki kényelmesen elfér. De van-e értelme most igénybe venni ezt a kedvezményt és összekötni a fixált, 5,9 százalék THM-ű kedvezményes hitellel?
8690531
Egy család számára a nagycsaládosok autóvásárlási kedvezménye rendkívüli módon megkönnyíti a vásárlást. Egy hétszemélyes autót 2,5 millió forinttal kevesebbért is haza tudnak vinni a szülők, ha három gyereket nevelnek. A támogatás nem jár, ha három gyerek van, de nem egy háztartásban - szivárványcsaládoknál ez előfordul -, ha a nagy gyerek már túl nagy - már nem jár utána a családi pótlék - vagy ha csak két gyerkőc született.
6618331
A nagycsaládosok kedvezménye révén jelentősen, akár 2,5 millió forinttal olcsóbban juthatunk új, hétszemélyes autóhoz. A legolcsóbb modell, a Dacia Lodgy így akár 2,1 millió forintért, azaz féláron a miénk lehet. Persze ha nagyot szeretnénk álmodni, akár 25 millió forintért is vehetünk hétszemélyes hibridet, de a realitások talaján maradva egy hétszemélyes autó alapára a 2,5 milliós kedvezménnyel együtt is 5-6 millió forint körül mozog.
6104313
Családbarát kedvezményekkel várják a biztosítók a hétszemélyes autót vásárló ügyfeleket, bízva a takaréklángon működő CASCO biztosítási piac fellendülésében. Míg a kötelező biztosítás állománya több mint ötmillió, addig a cascóé mindössze 940 ezer, vagyis az autók csekély 18 százalékára kötnek külön biztosítást.
5160468
36 ezer igénylést adtak be közel két hónap alatt a Családvédelmi akcióterv valamelyik elemével kapcsolatban. Vajon hogyan teljesített az indulás után a babaváró hitel, a falusi CSOK és a nagycsaládosok autóvásárlási támogatása? Cikkünkben a júliusban induló Családvédelmi akcióterv részeredményeit foglaltuk össze.
4845039
Összefoglaltunk mindent, ami miatt fontos ez a hónap a bankok naptárában.
4193121
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!