A magyarországi bankok mellett az olyan neobankoknál is kamatoztathatjuk a megtakarításainkat, mint a Revolut vagy a Wise. Ezt azonban a Magyar Nemzeti Bank a jelenlegi formájában nem nézi jó szemmel. Közleményében a Revolut betétgyűjtési tevékenységét kritizálta a jegybank, de több szolgáltató is kínál ilyen szolgáltatást, nem is rossz kamattal.
37829173
A Sberbank ügyfeleinek még személyesen vagy levélben kellett kérni, de a következő bankcsődnél már az interneten elintézve is vissza lehet kapni a beragadt bankbetéteket a biztosított összegig.
34902565
Kedvező és szokatlan fordulatot vett a bedőlt magyar Sberbank ügyfeleinek kártalanítása. A betétesek nemcsak az OBA által védett és már kifizetett összeghatárig kapják meg a pénzüket, hanem a teljes betétük után.
29980892
A végelszámoló értékesíti a Sberbank hitelállományát, így a bezárt pénzintézet adósai hamarosan új banknak fizethetik tovább a kölcsönöket. 
21675013
A postai utalások után a Takarékbank fiókjaiban is megkezdődött a Sberbank betéteseinek kártalanítása. Az OBA azt javasolja, hogy betűrendben menjenek be az ügyfelek. Meg is adta, ki melyik nap.
19639171
Nem tudja folytatni a tevékenységét a magyar Sberbank. Az MNB visszavonta az engedélyét, a bankot végelszámolják, az ügyfelek a benn ragadt pénzét 100 ezer euróig kifizetik 10 napon belül. Megmutatjuk, hogy jutnak a pénzhez a betétesek, mit tegyenek a hitelesek.
19331818
Nem tudja folytatni a tevékenységét a magyar Sberbank. Az MNB visszavonta az engedélyét, a bankot végelszámolják, az ügyfelek bennragadt pénzét 100 ezer euróig fizeti ki forintban az OBA 10 napon belül.
19325308
Az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) egy alap, amely a Magyarországon a hitelintézetek betéteseinek védelmére jött létre. Az OBA abban az esetben kártalanítja a betéteseket meghatározott összegig, ha a betétet kezelő hitelintézet fizetésképtelenné válik, és nem tudja a betéteket visszafizetni.
19175884
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!