​​Ma reggeltől kereskednek a Budapesti Értéktőzsdén az OTP új alapjával. Az OTP CETOP ETF a régiós legnagyobb vállalatainak legkeresettebb részvényeibe fektet be, és tőkésítve az osztalékot is odaadja a kisbefektetőknek.
38288029
A pénzüket az infláció ellen védő ügyfelek kitömték profittal a brókercégeket. A befektetési szolgáltatók kilenc hónap alatt csaknem akkora nyereséget értek el, mint tavaly egész évben. Több százezren nyitottak értékpapírszámlát, és ezek közül sok landolt a brókercégeknél.   
36163993
Dörzsölheti a markát a sok kisbefektető: a várakozásoknál szebb számokkal rukkolt elő az OTP Bank. A magyarországi alaptevékenységet ugyan továbbra is visszahúzza a sok különadó és a kamatstopok, a hitelezés bővülését pedig korlátozza a magas kamatszint, a külföldi leánycégek viszont szépen hozzák a profitot az anyabanknak. Még az ukrán és orosz érdekeltség is több mint 100 milliárddal járult hozzá a csoport nyereségéhez.  
35613952
A várakozásoknál jobb eredményt ért el az OTP az idei első félévben és a második negyedévben. Magyarországon nem túl fényes a helyzet, de a külföldi leányoknál egyre szebbek a számok. Az OTP az idén GDP-csökkenést vár Magyarországon. 
34214645
Az extraprofitadót megúszták a befektetési vállalkozások, pedig ezek a cégek voltak azok, amelyeknél igazán beütött a háború után az extraprofit. A forgalom megnőtt, a spekulánsokat a tranzakciós illeték sem tartotta vissza, és maguk a brókerek is ügyesen tették meg tétjeiket a piacokon.
31665125
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!