Vezetői körlevélben utasította a bankokat az MNB, hogy amikor árat emelnek, világosan magyarázzák el az ügyfeleknek, miért döntöttek így, és lehetőleg színes betűkkel vagy háttérrel kiemelve jelöljék a kondíciós listákban.
38440723
Május elsejéig tíz bank emeli meg számlaköltségeit a tavalyi infláció miatt. Az ügyfeleknek érdemes átnézniük a költségeiket, összehasonlítani a bankok ajánlatait, és akár számla- vagy bankváltással csökkenteni a kiadásaikat.
32441186
December elsejével átveszi a Commerzbank ügyfeleit az Erste Bank. Az átvétel miatt a pénzintézet bankszünnapokat hirdet, a szolgáltatásai korlátozottan lesznek elérhetőek december elején. 
30382949
A felvásárlások és fúziók hatására a magyar Commerzbank és a Budapest Alapkezelő ügyfelei is új nevet találhatnak majd a pénzügyi szolgáltatójuktól kapott leveleken. Nagyon azért nem fognak meglepődni.
29115377
A szeptembertől katájukat vesztő bt.-seknek és egyéni vállalkozóknak nemcsak új adózási formát kell választaniuk, hanem sokuknak új bankszámlát is. Megnéztük, melyik bank mivel csábítja őket.
28726004
Pörög az elektronikus bankolás és a kártyahasználat, de sokan nem igazítják a pénzügyi szokásaikhoz a számlacsomagjaikat, holott ezzel spórolni tudnának maguknak.
25797028
Megtörtént a Budapest Banknak és az MKB Banknak a fúziója. Megnéztük, az egyesülés után milyen számlacsomagokat kínál az régi-új MKB, és mennyire igazodik már ehhez a Takarékbank. 
20607742
Több szolgáltatását kivezeti, emellett anyag befogadási stopot hirdetett a Budapest Bank a küszöbön álló fúzió miatt. A pénzintézet április 1-jén egyesül jogilag az MKB Bankkal.
19762546
Meredeken emelkedett ősz óta a vállalatok bankban tartott pénze, tízezer milliárd forintnál nagyobb az állomány. A cégeknek a bankok hajlandóak magasabb kamatot fizetni, mint a lakosságnak.
19620898
Március 1. helyett március 24-ig meghosszabbítja az OTP Bank a SmartBank mobilbanki alkalmazás használatának lehetőségét. A legnagyobb hazai pénzintézet közleményéből kiderül, hogy több százezer felhasználó még mindig nem regisztrált az új szolgáltatásra.
19163236
Időről-időre találkozhatunk a bankok azon törekvéseivel, hogy pénzjutalomért cserébe a jelenlegi ügyfeleiket próbálják meg arra rábírni: családjaikat, barátaikat, ismerőseiket csábítsák az adott bankhoz. A Bank360 elemzésében annak járt utána, hogy melyik banknál juthatunk a legnagyobb kedvezményhez ajánlóként.
14254864
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!