Egyre több bank száll be a Széchenyi MAX-ba

Már igényelhető a Lízing MAX, újabb bankok a Széchenyi hitelek listáján 

Egyre több bank száll be a Széchenyi MAX-ba

Már igényelhető a Lízing MAX, újabb bankok a Széchenyi hitelek listáján 

Bank360 tartalom
2022-08-11 Frissítve: 2023-08-14
2022-08-11 Frissítve: 2023-08-14
28813634

Felpörgött a Széchenyi MAX. Az új kamattámogatott hitelek után már igényelhető a kedvezményes lízing is, és újabb bankok szálltak be a kedvezményes kkv kölcsönök folyósításába.

 

A Széchenyi Kártya Program gazdája, a KAVOSZ Zrt. augusztus 10-én közzétette, hogy az új, MAX néven futó finanszírozási termékei közül már a Lízing MAX konstrukciót is igényelhetik az érdeklődő vállalkozások az alábbi feltételek szerint. A Kavosz megnevezte azokat a lízingcégeket is, amelyek közül kiválaszthatják az igénylők a finanszírozójukat. (Az anyagunkat az újabb finanszírozó bankokkal és lízingcégekkel folyamatosan frissítjük.)

 

Széchenyi Lízing MAX

A Lízing MAX-nál a finanszírozott összeg 1-400 millió forint között lehet, a nettó ügyleti kamat pedig a teljes futamidőre 3,5 százalék. Az állami kamattámogatás 9 százalékot tesz ki. A kezelési költség a lízing esetében is 2 százalék, a szerződéskötési díj pedig egyszeri 2,5 százalék, de maximum 2,5 millió forint. A lízing díj fizetésének megkezdésére a türelmi időt követően kerül sor, ami maximum 21 hónap. Törleszteni lehet havonta, negyedévente, évente, de akár szezonálisan is. Ha a fedezettség nem éri el az 50 százalékot, akkor magánszemély kezes bevonása kötelező.

Választható finanszírozó: Euroleasing Zrt., Merkantil Bank Zrt., OTP Ingatlanlízing Zrt., SG Eszközfinanszírozás Magyarország Zrt., Toyota Pénzügyi Zrt., Raiffeisen Corporate Lízing Zrt., CIB Lízing Zrt., Deutsche Leasing Hungaria Zrt., UniCredit Leasing Hungary Zrt., Erste Bank Hungary Zrt.

 

Az állami támogatással, a jelenlegi piaci körülmények között rendkívül kedvező kamatozással elérhető, kkv-szektort célzó hitelprogram további elemei már a napokban elérhetővé váltak, azonban a friss közlés szerint az új hiteleknél is bővült a választható finanszírozó bankok köre. A korábbi GO! konstrukciók új elemekkel bővült folytatásai, továbbra is nagyon vonzó kamatozásúak a piaci feltételű vállalati hitelekhez képest.

 

A KAVOSZ közlése szerint jelenleg az alábbi MAX hiteleket lehet igényelni és a felsorolt bankok közül lehet kiválasztani a finanszírozót:

  • Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX (és annak részét képező Energiakártya) 

Választható finanszírozó bank: CIB, Erste (energiakártya alkonstrukció nélkül), Gránit, MKB, OTP, Raiffeisen, Takarék, UniCredit, 

 

  • Széchenyi Likviditási Hitel MAX

Választható finanszírozó bank: CIB, Citibank, Erste, Gránit, K&H, MKB, OTP, Raiffeisen, Takarékbank, UniCredit

  • Széchenyi Beruházási Hitel MAX (beletartozik az energiahatékonyság javítását és technológiaváltást segítő hitelcélok esetén a többlettámogatott alkonstrukciót is, de nem nem tartozik bele az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel MAX hiteltípus)

Választható finanszírozó bank: CIB, Citibank, Erste, Gránit, K&H, MKB, OTP, Raiffeisen, Takarékbank, UniCredit

 

A Széchenyi MAX hitelekről részletek itt olvashatók. A kölcsönigénylések benyújtására már lehetőség van a Széchenyi Kártya Program eddigi hiteleihez hasonlóan a területi kereskedelmi és iparkamarák, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége és a KAVOSZ Zrt. regisztráló irodáiban. A MAX termékeket forgalmazó cégek köre még bővülhet a közeljövőben, az új finanszírozókkal frissítjük az anyagunkat. 

 

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!