Széchenyi Kártya Program MAX

Jó hír a kisvállalkozóknak: jön a Széchenyi Kártya MAX

Széchenyi Kártya Program MAX

Jó hír a kisvállalkozóknak: jön a Széchenyi Kártya MAX

Vrazsovits Rita
2022-06-23 Frissítve: 2022-08-10
2022-06-23 Frissítve: 2022-08-10
27543446

A GO! kifutása után kimaxolják a Széchenyi hitelprogramot. A Széchenyi Kártya MAX konstrukciók 2022. júliustól lesznek elérhetők a vállalkozásoknak. A KAVOSZ friss tájékoztatása alapján összefoglaltuk a feltételeiket.

 

Ahogyan arról a héten már beszámoltunk, új feltételekkel folytatódik a Széchenyi hitelprogram. Júliustól Széchenyi Kártya Program MAX néven érhetők el a nagyon kedvezményes hitelek a kis- és középvállalkozások számára, amelyek a megújult feltételűek mellett teljesen új konstrukciók közül is válogathatnak. Nézzük meg a programgazda KAVOSZ Zrt. tájékoztatása alapján, melyek ezek. 

 

A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX a napi működési költségek biztosításához igényelhető. Az igényelhető hitelkeret maximum 250 millió forint, a hitel maximális futamideje pedig akár 3 év is lehet, évi fix 3,5 százalékos kamatozás mellett. Energiakártya igénylése esetén a kamat mindössze 1 százalék. 

A Széchenyi Likviditási Hitel MAX a vállalkozás működéséhez szükséges forgóeszköz beszerzésekhez, 3 éves futamidőre, évi fix 3,5 százalékos kamattal vehető fel. 

 

A Széchenyi Beruházási Hitel MAX a legtöbb beruházási hitelcél finanszírozásához elérhető, akár az agrárszektorban is. A hitel futamideje maximum 10 év, az igényelhető hitelösszeg pedig 400 millió forint. A konstrukció keretében finanszírozható hitelcélok:

 

  • klasszikus beruházási célok (új és használt gép, berendezés, ingatlan, egyéb tárgyi eszköz beszerzés)
  • hitelkiváltás,
  • üzletrészvásárlás, 
  • agrár célú beruházások megvalósítása. 

 

A hitel kamata évi fix 1,5 százalék, energiahatékonyságjavítást és technológiaváltást segítő hitelek esetén pedig még ennél is alacsonyabb, évi fix 0,5 százalék. 

 

A Széchenyi Mikrohitel MAX a hitelpiacon korlátozott hitelfelvételi lehetőséggel rendelkező, akár kezdő mikro- és kisvállalkozások beruházási céljainak megvalósítására igényelhető (pl. ingatlan vásárlás, egyéb tárgyi eszköz finanszírozásra). A kamat mindössze évi fix 1 százalék. A hitel maximális futamideje 10 év.

A Széchenyi Lízingkonstrukció MAX a beruházási hitelek kiegészítéseként jöhet jól a vállalkozásoknak, új vagy használt haszongépjárművek, gépek, berendezések és eszközök pénzügyi lízing keretében történő finanszírozására, akár 10 éves futamidővel. A lízing kamata évi fix 3,5 százalék. 

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!