CSOK Plusszal kombinált lakáshitelt kínál a Gránit a házaspároknak

Online igényelhető CSOK Plusszal kombinált lakáshitelt kínál a Gránit

CSOK Plusszal kombinált lakáshitelt kínál a Gránit a házaspároknak

Online igényelhető CSOK Plusszal kombinált lakáshitelt kínál a Gránit

Bank360 tartalom
2024-01-02 Frissítve: 2024-01-04
2024-01-02 Frissítve: 2024-01-04
36504361

Online kalkulálható és igényelhető a piaci kamatozású lakáshitellel kombinált CSOK Plusz Lakáshitellel rukkolt elő januártól a Gránit Bank, amely a kedvezményes kölcsönt is 3 százalék alatti kamattal kínálja.

 

Január 1-től igényelhető az új kedvezményes, kamattámogatott kölcsön, a CSOK Plusz lakásvásárláshoz és -építéshez. Ezt a Gránit Bank máris "kettő az egyben" konstrukcióban kínálja, online igényelhető piaci lakáshitellel kombinálva a CSOK Plusz Lakáshitelt.

 

A bank a jogszabályban maximumként meghatározott 3 százalék helyett 2,89 százalékos éves kamattal, 2,98 százalékos THM-mel tette elérhetővé CSOK Plusz  hitelt. Az ennek igényléséhez szükséges jogosultsági vizsgálatot néhány kattintással el lehet végezni a Gránit weboldalán, a CSOK Plusz oldalon, ahol az ügyfelek nemcsak azt számíthatják ki, hogy mekkora összegű CSOK Plusz Lakáshitelre jogosultak, hanem a CSOK Plusz Lakáshitel Kalkulátorral megtudhatják azt is, hogy ahhoz mekkora összegben vehetnek fel piaci lakáshitelt a banktól.  Ezt követően a két hitel kombinált igénylése a pár kattintással egyszerűen létrehozható digitális ügyfélfiókon keresztül akár otthonról is megoldható.

 

A CSOK Plusz Lakáshitel és a piaci lakáskölcsön együttes igényléséhez így ki sem kell mozdulni otthonról. A hiteligénylési folyamatot egyszerű dokumentumfeltöltés segíti, és az ügyfelek a folyamat minden lépésénél megkapják a szükséges szakértői támogatást telefonon, videóbankon vagy e-mailben.

 

„A Gránit Bank célja, hogy minden kedvezményes, támogatott hitelkonstrukciót azonnal elérhetővé tegyen ügyfelei számára az átlagosnál kedvezőbb kondíciókkal és a fenntartható és kényelmes ügyintézést szolgáló digitális megoldásokkal. Ezért januártól a CSOK Plusz Lakáshitellel kombinált lakáshitelekre is kiterjesztette digitális hiteligénylési folyamatát, azaz integrálta a kedvezményes CSOK Plusz Lakáshitelt a piaci lakáshitel digitális igénylési folyamatába” – mondta az innovációról Jendrolovics Péter, a Gránit Bank vezérigazgató-helyettese, a lakossági divíziójának vezetője a pénzintézet közleményében.

 

Az 1-50 millió forint között igényelhető 2,89 %-os kamatú CSOK Plusz Lakáshitel a Gránit Banknál külön feltételek és elvárások nélküli, évi 6,80 százalékos kamattal kínált piaci lakáshitellel egészíthető ki. A piaci lakáshitel THM-je 7,13 százalék, ami a január elsejétől élő új, 7,3 százalékos kamatplafon (valójában THM-plafon) alatt van.

 

A CSOK Plusz Lakáshitel igénylése esetén a január elsejétől induló akcióban keretében a Gránit nem számítja fel a folyósítási díjat és folyósításkor visszatéríti a hitelezett ingatlan értékbecslés díját. További kedvezményt jelent, hogy átvállalja a kölcsön fedezetéül szolgáló ingatlan tulajdoni lapjainak, térképmásolatának a díját, valamint visszatéríti a közjegyzői díjat 27 500 forintig.

 

Amennyiben a CSOK Plusz Lakáshitelt piaci kamatozású lakáshitellel együtt igénylik a Gránitnál, a piaci kamatozású lakáshitelre is vonatkoznak a CSOK Plusz Lakáshitelre meghirdetett kedvezményes díjak.

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!