Jön a Revolut Ultra

Új luxuscsomagot indít a Revolut: jön az Ultra és az 5 százalékos cashback

Jön a Revolut Ultra

Új luxuscsomagot indít a Revolut: jön az Ultra és az 5 százalékos cashback

Bank360 tartalom
2023-02-03 Frissítve: 2023-11-13
2023-02-03 Frissítve: 2023-11-13
31404077

Új csomagot vezet be a Revolut, ami várhatóan tavasszal indul el, és az Ultra nevet kapja. A szolgáltatást kifejezetten a sokat utazó, luxus életmód iránt érdeklődő ügyfeleknek ajánlja. Azt még nem tudjuk, hogy mennyibe fog kerülni, de az első hónapban már biztos, hogy 5 százalékos cashbackre számíthatnak az ügyfelek. 

 

A Standard, a Plus, a Premium és a Metal mellé egy ötödik, luxuscsomagot vezet be a piacra a Revolut. Az Ultra csomag indulását tavaszra hirdette meg a fintech óriás, és célzottan azokat az ügyfeleket várják, akik sokat utaznak, tehetősek és a befektetésekről sem riadnak vissza. 

 

Mit kínál az új csomag?

 

Azok, akik igénybe szeretnék venni az Ultra csomagot, az alábbi szolgáltatásokra számíthatnak: 

 

  • készpénz-visszatérítés a kártyás vásárlások esetén,
  • alacsony tranzakciós díjak a Revoluton belüli befektetéseknél,
  • 1200 repülőtéren ingyenes exkluzív váróterem használat.

 

Ezek közül egyik sem teljesen új a Revolutnál, de az Ultra csomag a jelenleg ismert információk szerint néhány részletben felülmúlja a legdrágább csomagot is. Metal kártyával a cashback mértéke 1 százalék lehet, amit 29 pénznem esetén lehet kihasználni. A tavasszal induló Ultra csomaggal az ügyfelek a tagság első hónapjában végzett vásárlásaik után viszont 5 százalékos készpénz-visszatérítésre is jogosultak lesznek. Ez az első hónap letelte után valószínűleg ez az érték alacsonyabb lesz majd, de az 1 százalékot várhatóan meg fogja haladni - máskülönben mi értelme lenne váltani a Metalról. 

 

Az általános cashback mellett szállásfoglalásnál is jár visszatérítés a Revolut ügyfeleinek. Még az ingyenes Standard és az 1199 forintért elérhető Plus csomagnál is elérhető a 3 százalék, a Premium kártyásoknál 5, a Metal kártya tulajdonosainál pedig 10 százalék a cashback mértéke szállásfoglalásnál. 

 

A befektetéseknél a tranzakciós díjak jelenleg a Premium és a Metal csomagoknál a legolcsóbbak. A kriptodeviza átváltási díjaknál nincs minimális díj, egyébként 1,49 százalékot számolnak fel az ilyen típusú tranzakciók után. Az árucikkátváltási díj 0,5 százalék. Az Ultra csomag várhatóan ennél is kedvezőbb díjakat kínál majd, valamivel magasabb havidíj fejében. A Revolut még nem tette közzé, hogy mennyibe fog kerülni az új szolgáltatás. 

 

A reptereken a várótermek kedvezményes igénybevétele jelenleg a Premium és a Metal csomagokkal érhető el, a másik kettő egyszerűbb csomaggal nem. Az Ultra a jelenlegi szolgáltatást a luxuskörülményeket kereső ügyfelek kedvében járva bővítette. Ők azok, akik évente akár többször is külföldre utaznak, így az Ultra kártyával elérhető exkluzív várótermek illeszkednek az utazási szokásaikhoz. 

 

Az utazó Revolut ügyfeleknek eddig is kedvezett a cég. A két drágább csomaggal jelenleg is elérhető a külföldi egészségbiztosítás, térítenek poggyász- és járatkésés esetén, emellett külön a téli sportokra érvényes biztosítást is tartalmaznak a csomagok. Ezek a szolgáltatások minden bizonnyal az Ultra kártyával is együtt járnak majd. 

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!