Gránit Bank betét

Újabb betéti kamatemelés a Gránit Banknál

Gránit Bank betét

Újabb betéti kamatemelés a Gránit Banknál

Gránit Bank Tartalom
2023-03-30 Frissítve: 2023-06-13
2023-03-30 Frissítve: 2023-06-13
32050361

A GRÁNIT Bank rendszeresen felülvizsgálja betéti kamatait, hogy ügyfeleinek tartósan kedvező kamatokat adjon a megtakarításokra. Legutóbb 2023.03.14. napjától hajtott végre 25-200 bázispontos emelést a betéteinél.

 

A GRÁNIT Bank március közepén tovább emelte lakossági betéti kamatait, a betét típusától függően 25-200 bázisponttal, így a banknál a fix kamatozású lekötött betéteknél 8.00-10,25%-os éves kamatot lehet elérni, ami vonzó opcióvá teszi széles kör számára a bankbetéteket. A megtakarításokat egyébként is ajánlott diverzifikálni, egy részét tehát lehet akár lekötés nélkül tartani – a GRÁNIT Bank Kamat Plusz számlacsomagja például jelenleg évi 8,00% kamatot (jegybanki alapkamat mínusz 5,00 %)* kínál a lekötés nélkül tartott összegre –, a megfelelő befektetési lehetőség vagy egy hosszabb lejáratú lekötött betét kiválasztásáig.

 

Ez utóbbi esetében széles a skála a lekötési idők tekintetében, valamint az ügyfelek az alapján is választhatnak, hogy akarják, vagy tudják-e teljesíteni az adott betét feltételeit. A piaci viszonylatban kimagasló kamatot a GRÁNIT Bank KamatMax és KamatMax Plusz betéteivel lehet elérni. A 12 hónapos lekötésű KamatMax Plusz esetében nem történt kamatemelés, ugyanis ezen betét kamata a jegybanki alapkamathoz kötött, annál mindig 2,75%-kal alacsonyabb – ez jelenleg 10,25%-ot jelent. A 6 hónapos lekötésű KamatMax betét esetében 25 bázispontos emelést követően most évi 8,75%-os éves kamattal lehet számolni, ennek feltétele, hogy minden hónapban legalább 20 ezer forintnyi összegben vásároljanak bankkártyájukkal az ügyfelek. 

 

A GRÁNIT Bank betéteinek kondíciói**:

Gránit Bank kondíciók

A betétlekötés teljesen díjmentes, sőt azokat néhány kattintással a bank mobilapplikációjából is le lehet kötni és ugyanilyen egyszerűen fel is lehet törni. A betétlekötéshez mindössze számlanyitás szükséges, amely díjmentesen, teljesen online elvégezhető a bank VideóBank szolgáltatásán keresztül., vagy a mobilbanki applikáció segítségével, szelfivel. Amennyiben az ügyfél szelfivel nyit számlát a banknál illetve igénybe veszi és aktiválja az eBank mobilbanki applikációt, úgy a bank most 20 ezer forintot is jóváír a számára.*** Van megoldás a limit nélküli ingyenes készpénzfelvételre is, mivel GRÁNIT Platinum és World Elite Metal bankkártyával belföldön havonta jelenleg négy, külföldön havonta két ATM-ből történő készpénzfelvételnek nincs díja.

 

A GRÁNIT Bank a szektorátlaghoz képest közel kétszer költséghatékonyabban működik, és ezt a költségelőnyt érvényesíti szolgáltatásainak árazásában, így betéti kondícióinál is. A bank fontosnak tartja, hogy segítse ügyfelei megtakarítási céljait, illetve hogy megtakarításaik kezelésénél vonzó alternatíva maradjon a legegyszerűbb, ugyanakkor biztonságos megtakarítási formát jelentő banki betét.  Ráadásul a piacon szinte egyedülálló, magas látra szóló kamat arra is lehetőséget ad, hogy az ügyfelek rugalmasan dönthessenek a pénzügyeikben, biztonságban érezhessék a megtakarításaikat, miközben kivárhatják a számukra legmegfelelőbb alkalmat arra, hogy vagyonukat felhasználják.

 

* A munkabér és nyugdíj jogcímen érkező havi legalább 200 ezer Ft jövedelem jóváírás esetén a Bank változó kamatozású, napi kamatot fizet, melynek mértéke az aznapi MNB jegybanki alapkamat mínusz 5,00 % (jelenleg: 8,00%). A tájékoztatás nem teljes körű, a betéti szerződés részletes leírását az Üzletszabályzat és a Betétügyletek ÁSZF tartalmazza, részletek: https://granitbank.hu/lakossag/bankszamlak/kamatplusz

 

** A tájékoztatás nem teljeskörű.   

Részletek

 

*** A jóváírás csak a GRÁNIT Neo Mastercard, GRÁNIT Standard Mastercard dombornyomott, GRÁNIT Standard Mastercard nem dombornyomott és GRÁNIT Platinum Mastercard bankkártya igénylése esetére vonatkozik. A választott bankszámlához kapcsolódó díjakat, költségeket a mindenkor hatályos Lakossági Bankszámlákról és Kapcsolódó Szolgáltatásokról szóló Hirdetmény tartalmazza. Amennyiben a számlanyitást követő 12 hónapon belül a számla bezárásra kerül, abban az esetben az ügyfél köteles visszafizetni a 20 000 Ft-ot. GRÁNIT Hős és Hello GRÁNIT, GRÁNIT Family számlacsomagjaink egyelőre nem nyithatók szelfivel, így rájuk nem érvényes az akció. Az akció 2023.02.21. napjától 2023.03.31. napjáig érvényes. Akció hirdetménye itt elérhető.

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!