UniCredit diákszámla

Akár 35 ezer forintot is kaphatnak a fiatalok egy számlanyitással

UniCredit diákszámla

Akár 35 ezer forintot is kaphatnak a fiatalok egy számlanyitással

UniCredit Bank tartalom
2024-06-12 Frissítve: 2024-06-22
2024-06-12 Frissítve: 2024-06-22
39341938

Egy diákszámlától ma már alapelvárás, hogy olcsón, egyszerűen és online lehessen használni. Ehhez olyan további előnyök társulhatnak egy jó választással, mint például a jóváírások. Az UniCredit Banknál most akár 35 ezer forintot is kaphatnak a fiatalok, ha számlát nyitnak, és mellé még szerezhetnek egy fejhallgatót is. 

 

Leggyakrabban középiskolás korban merül fel annak az igénye, hogy egy fiatal megnyissa első bankszámláját, amelynek segítségével már saját maga gazdálkodhat az ott tartott zsebpénzével, az arra érkező ösztöndíjával vagy a diákmunkáért kapott keresetével. (18 éves koráig ezt bizonyos korlátozásokkal, limitekkel teheti, 18 éves korát betöltve azonban már teljesen önállóan használhatja a számláját). A sok ajánlat közül nem egyszerű választani, hiszen nemcsak a számla feltételeit és költségeit érdemes összehasonlítani, hanem az aktuális kedvezményeket is. Jelenleg olyan számlacsomagot is találhatunk, amellyel akár 35 ezer forint jóváírásra is szert lehet tenni. Nézzük meg a részleteket!

 

Számlanyitásért érkezik a jóváírás

 

Az UniCredit Bank Diákszámla Zéró csomagját választva most 35 ezer forint jár a számlanyitásért. A feltételek egyszerűen teljesíthetők, a számla létrehozása után ugyanis nincs más teendő, mint

 

  • internetbanki szolgáltatás igénylése 18 év alatt, illetve mbanking mobilalkalmazási szolgáltatás igénylése és aktiválása 18 év fölött,
  • e-mail cím és telefonszám megadása,
  • Mastercard Standard betéti kártya igénylése,
  • a számlanyitást követő hónap végéig legalább öt kimenő tranzakció teljesítése darabonként minimum 1000 forint értékben. Ez lehet kártyás vásárlás, átutalás vagy készpénz felvétele is.

 

Arra érdemes odafigyelni a számlanyitásnál, hogy 14-17 év között ez csak szülő vagy törvényes képviselő jelenlétében lehetséges személyesen a bankfiókokban. (Ilyenkor a szülő telefonszámát és e-mail címét kell megadni a folyamat során.) 18 év felett a számlanyitásra már önállóan és online is van lehetőség.

 

Ha minden feltételnek sikerül eleget tenni, akkor a számlanyitást követő második hónap utolsó banki munkanapjáig jóváírja a 35 ezer forintot az UniCredit Bank, amelynél szeptember 30-ig élhetnek ezzel az akcióval az új fiatal ügyfelek. 

 

A számlavezetésért 14-26 éves kor között nem kell fizetniük (EBKM: 0,01%), emellett akciósan a bankkártya kibocsátási díja is ingyenes. Ameddig a diákszámla használatára jogosult valaki (vagyis egészen annak az esztendőnek a végéig, amelyikben betölti a 26. születésnapját), az éves kártyadíjnak is csak a felét kell kifizetnie a második évtől akciós jelleggel. Nem kell fizetni továbbá a havi első két készpénzfelvételért sem, amennyiben azok együttes összege nem haladja meg a jogszabályban meghatározott 150 ezer forintot.

 

Kártya+ Kedvezményprogram: több mint 30 partnernél lehet olcsóbban vásárolni

 

Az UniCredit Bank diákszámlájával a Kártya+ Kedvezményprogramhoz is csatlakozhatunk, amivel akár 30 különböző üzlethálózatban is olcsóbban vásárolhatunk.

 

A kedvezményt pénzvisszatérítésként kapjuk meg a számlánkra az üzletben vagy webshopon történt vásárlásaink után. Ezen felül kedvezményes kuponok beváltására is van lehetőség, így megéri résen lenni és folyamatosan követni az ilyen ajánlatokat az UniCredit mBanking mobilalkalmazásában.

 

Ráadásként jöhet még egy fejhallgató

 

A diákszámlát nyitók a bank június 3-tól augusztus 31-ig tartó akciójában még akár egy MOJO fejhallgatót is szerezhetnek. Ha teljesítik a 35 ezer forintos jóváírás feltételeit, a számlanyitást követő második hónapban kapnak egy kvízt, amelynek kitöltésére 10 napjuk lesz. Havonta a jó válaszhoz legközelebbi megfejtést adó 150 diákszámlás nyeri meg a fejhallgatót.

 

A sikeres ügyfélajánlásért is jutalom jár

 

A számlanyitás fejében kapható 35 ezer forintos jóváíráson felül a későbbiekben is juthat még extra összeghez a diákszámlás fiatal. A Diákszámla Zérót ajánlók 15 000 forintot kapnak akkor, ha ismerősük az ajánlókártyájukkal ilyen számlát nyitnak, és teljesítik a szükséges feltételeket.

 

A cikk megjelenését az UniCredit Bank támogatja.

 

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak. A számlaszerződés részletes feltételeit az Általános Üzleti Feltételek és a vonatkozó Kondíciós Lista tartalmazza. Részletek: https://www.unicreditbank.hu/diakszamla

 

A Mastercard Standard bankkártya normál Kibocsátói díja 7 832 forint. Az akció 2024.09.30-ig igényelt kártyák esetében érvényes. Akciósan a Mastercard Standard bankkártya első éves tagsági díja 0 Ft. Akciósan a Mastercard Standard bankkártya díja a második évtől a normál tagsági díj 50%-a, amíg az ügyfél ebben a számlacsomagban van. Az akció 2024.09.30-ig igényelt kártyák esetében érvényes. A nem akciós tagsági díj 10 395 Ft. Az éves tagsági díj terhelése mindig utólag, a kártya fordulóhónapjától számított 12. hónapban történik. 

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!