Idős úr böngészi a telefonját bankkártyával a kezében

Az egészségpénztári tagság 3 anyagi előnye

Idős úr böngészi a telefonját bankkártyával a kezében

Az egészségpénztári tagság 3 anyagi előnye

OTP Egészségpénztár Tartalom
2021-12-23 Frissítve: 2022-11-14
2021-12-23 Frissítve: 2022-11-14
17826241

Pénztártagként évente akár 150 ezer Ft adó-visszatérítést kaphatsz, emellett exkluzív szolgáltatói árkedvezményeket is igénybe vehetsz. Ráadásul az OTP Egészségpénztártól most 10 ezer forintot is kaphatsz ajándékba egészségszámládra!

 

1. Akár 150 ezer forint pluszforrás évente

Hogy miért érdemes befizetni egészségpénztári számlára? Mert az ide feltöltött összeg 20 százalékát visszakaphatod adó-visszatérítés formájában, évente akár 150 ezer forintot. Így jóval több forrásból gazdálkodhatsz.


A befizetésből levonnak ugyan működési költséget, ennek ellenére bőven megéri egészségszámláról finanszíroznod az egészségügyi és bizonyos családi kiadásaidat, hiszen így is jelentős pluszforrásra tehetsz szert évente: 

Ha pedig egy családban két pénztártag is van, akkor duplázódik ez az összeg a családi költségvetésben.

 

2. Állandó és alkalmi szolgáltatói árkedvezmények

Pénztártagként egyedi kedvezményekre is jogosulttá válsz. Az OTP Egészségpénztár számos partnere 5-50% állandó engedményt ad a tagoknak (és kedvezményezett családtagjaiknak), emellett gyakoriak az időszakos akciók is. Ennek köszönhetően szintén sokat spórolhatsz.

 

3. Ajánlásod most 2 x 10 ezer forintot ér!

Te ajánlod valakinek a pénztártagság előnyeit? Vagy épp fordítva, neked ajánlja ismerősöd? Bármelyik szerepben is vagy, most bruttó 10 ezer forintot kaphatsz egészségszámládra az OTP Egészségpénztártól. Az akció részletei elérhetőek az OTP Egészségpénztár oldalán.

Játék vége: 2021. december 29.

 

További előnyök az anyagiakon túl:

  • Elfelejtheted a várólistákat: nem kell heteket, hónapokat várnod egy-egy időpontra, hiszen a magánegészségügyi szolgáltatók gördülékenyen fogadják pácienseiket.
  • A rendelőkben sem kell órákat várakoznod: hiszen a magánrendelőkben legfeljebb néhány percre váratnak meg, így nem kell szabadságot kivenned egy-egy kezelés, vizsgálat miatt.
  • A vizsgálatok és kezelések igényes környezetben zajlanak: modern váró, és a legkorszerűbb orvosi eszközökkel felszerelt rendelő, kezelő vár a magánegészségügyi intézményekben, amit pénztártagként immáron megengedhetsz magadnak anyagilag.
  • Egyenlegedet az egészségügyi költségeken kívül (pl. szemüveg, fogászat, gyógyszer, gyógymatrac) olyan családi kiadásokra is felhasználhatod, mint a lakáshiteled törlesztése, vagy gyermeked beiskolázása.

A pénztártagság további előnyeiről itt olvashatsz.

BELÉPÉS AZ OTP EGÉSZSÉGPÉNZTÁRBA

FONTOS! Ha jogosult vagy a 2021.09.30-án megjelent kormányrendelet szerinti SZJA visszatérítésre, úgy fokozott körültekintéssel teljesíts pénztári befizetést 2021-ben! Hiszen akinél az adó-visszatérítés mértéke eléri az általa befizetett éves személyi jövedelemadó értékét, az nem lesz jogosult a pénztári befizetések utáni adó-visszatérítésre.

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!