Junior bankszámla

Az online persely már nemcsak gyűjti, hanem termeli is a pénzt a diákoknak

Junior bankszámla

Az online persely már nemcsak gyűjti, hanem termeli is a pénzt a diákoknak

OTP Bank tartalom
2024-07-19 Frissítve: 2024-09-23
2024-07-19 Frissítve: 2024-09-23
40095262

Nemcsak munkával, hanem egy jó döntéssel is tízezreket kereshetnek a diákok a nyáron. A bankszámlanyitásért jóváírásokat, kedvezményeket zsebelhetnek be, és akár az online malacperselyükbe is pénzt tesz a bankjuk.

 

Akár több tízezer forintot is kereshetnek a diákok idén nyáron a számlanyitással, ha jó ajánlatot választanak, ami nem nehéz, hiszen a bankok versengenek értük. Az első bankszámlájukat megnyitó fiatalok amellett, hogy olcsón bankolhatnak, néhány egyszerű feltétel teljesítésével nagyobb összegű jóváírásokhoz, ajándékokhoz is juthatnak. A számlanyitás mellett pedig most már a megtakarítást is díjazzák a bankok, akár már középiskolás kortól kezdve.

 

A számlanyitással a pénzügyeikben belépnek abba a digitális világba, ahol már egyébként is otthonosan mozognak. Nemcsak a mobiljuk lehet a pénztárcájuk, hanem kedves régiséggé válhat számukra a malacpersely, hiszen már online tudják gyűjteni a forintokat. A modern malacpersely azonban már nemcsak őrzi a pénzt, hanem még hizlalja is azt.

 

Online perselyért is járhat a jóváírás

 

Az OTP Banknál a júliusban számlát nyitó diákok 14 és 24 éves kor között plusz kedvezményt kaphatnak. Ha július 31-ig szelfivel, videóbankban vagy fiókban nyitnak Junior számlát, és ezt követően egy Persely számlát is létrehozna mellé, valamint kétszer vásárolnak a kapott kártyájukkal, akkor a Perselybe 20 ezer forintot tesz a bank jóváírás formájában. 

 

A Persely funkció egyszerűen használható, a diákok számára ingyenes mobilbankban és internetbankban is elérhető. A Perselybe szabadon tehetnek pénzt, különböző célokra is gyűjthetnek, például fesztiválbelépőre, laptopra vagy amit éppen kinéztek maguknak. A Perselybe lehet pénzt tenni eseti jelleggel, de beállítható akár napi, heti és havi rendszerességű átvezetés is a Junior számláról, így szinte észrevétlenül gyűjthetik a pénzt a kitűzött célra vagy akár többre is egyszerre.

 

Ha időközben valamiért mégis szükség lenne a Perselyben összegyűlt pénzre, akkor szabadon ki is vehető onnan. Ez ugyanis ugyanúgy ingyenes, mintha a hagyományos bankszámláról tennénk át pénzt egy megtakarítási számlára vagy onnan vissza.

 

Érdekel a kedvezményes számlanyitás

 

A számlavezetés és a kártya is ingyenes

 

A nyitási akciók mellett a számlavezetésért eleve nem kell fizetni, és az OTP az éves kártyadíjat is elengedi a Junior-ügyfeleknek, nemcsak az első évben, hanem később is, egészen 24 éves korig. A törvény által biztosított havi két, összesen 150 ezer forint összegű ingyenes készpénzfelvételi lehetőséggel bármelyik 16 év feletti számlatulajdonos élhet, aki erről nyilatkozott. Továbbá 14 év felett az elektronikus átutalások díjmentesek havi 100 ezer forintig.

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!