Az anyagi és egészségügyi gondoktól félünk a legjobban, magunknál is jobban aggódunk a családunkért, és ez jelenti a legnagyobb ösztönzést arra, hogy jellemzően 30 éves kor fölött kockázati életbiztosítást kössünk.
36936766
Az NN-Bank360.hu csoportos személybiztosítása az első hónapban mindössze 100 forintba kerül. A kedvezményt 2023. szeptember 7-től 20-ig vehetik igénybe az új ügyfelek, ha online kötnek élet- vagy jövedelempótló biztosítást.
20570614
Úgy engedi eladni a kormány az Aegonnak a magyar biztosítóját, hogy 45 százalékos részét megszerzi, és egyúttal a másik vevő VIG itteni leánybiztosítójában is.
17826208
Az életbiztosítások hagyományosnak tekinthető, kockázati típusa nem használható előtakarékossági célokra.
16235839
Leküzdötték a gazdasági válságot a személyi kölcsönök, júniusban már 47,7 milliárd forintot helyeztek ki a hiteltípusból az MNB közlése szerint.
15599821
A koronavírus-járványnak hazánkban már több mint 30 ezer áldozata volt. A halálesetek megnövekedett számával összefüggésben megkérdeztük a biztosítókat, hogy a pandémia hogyan érintette a kifizetéseket az életbiztosítások esetében.
15461053
A hagyományosnak tekinthető, kockázati életbiztosítás alapvető célja, hogy szeretteink számára akkor is biztosítani tudjuk az anyagi biztonságot, ha velünk esetleg történne valami. Ezek az életbiztosítások általában halálesetre és súlyos, maradandó egészségkárosodásra fizetnek. Cikkünkben annak jártunk utána, hogy miként lehet megkötni egy ilyen biztosítást, illetve mit tehet a kedvezményezett, ha pénz illeti meg egy kockázati esemény bekövetkezte után.
14901211
A koronavírus-járvány hatására jelentősen megnőtt az érdeklődés a kockázati biztosítások iránt, ezen belül egyre többen keresik a hagyományos életbiztosításokat is. Az életbiztosítások díja leggyakrabban személyre szabott, amit részben az egészségügyi állapotunk vagy az határoz meg, hogy milyen életmódot folytatunk. A Bank360 elemzői arról kérdezték a biztosítókat, hogy hátrányt jelent-e az ügyfeleknek életbiztosítás kötésénél, ha dohányoznak, túlsúlyosak vagy pollenallergiával küzdenek.
14891809
A koronavírus-járvány hatására megnőtt a kereslet a kockázati biztosítások iránt, ezzel összefüggésben a pénzintézetek nagy része is a pandémiás helyzethez igazította a feltételeit. Utánajártunk, hogy mire számíthatnak az ügyfelek, ha a vírus miatt következik be egy biztosítási esemény.
14401582
A csoportos személybiztosítás egy kockázati biztosítás, aminek az életbiztosítási csomagja halál vagy maradandó egészségkárosodás esetén fizet akár 20 millió forintot a biztosított számára. A biztosítás megkötése során kiválasztható a szolgáltatási szint. Magasabb havidíj esetén a kifizetett összeg is magasabb, ha bekövetkezne a kockázatot jelentő biztosítási esemény. Cikkünkben a csoportos életbiztosítás jellemzőit mutatjuk be.
13589482
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!