Az extraprofitadót megúszták a befektetési vállalkozások, pedig ezek a cégek voltak azok, amelyeknél igazán beütött a háború után az extraprofit. A forgalom megnőtt, a spekulánsokat a tranzakciós illeték sem tartotta vissza, és maguk a brókerek is ügyesen tették meg tétjeiket a piacokon.
31665125
2022 első negyedévében javult a magyar háztartások fizetőképessége. A kilátások azonban a makrogazdasági környezet miatt nem jók, a megkérdezettek várakozásai szerint idén már nem áll vissza a járvány előtti jólét.
21763276
Vége az olcsó pénznek, nyakunkon a magas infláció és a háború okozta bizonytalanság. Mit tehet ilyenkor egy kisbefektető, hogyan óvhatja meg vagy akár gyarapíthatja a vagyonát?
21160075
Nyolc hónapja nem fordult elő, hogy csökkentek volna az árak a hipermarketekben, márciusban azonban ez is eljött. Tavaly márciushoz képest azonban így is több mint 13 százalékot emelkedtek az élelmiszerárak.
19557169
A Raiffeisen Bank a beérkezett sajtóérdeklődésekre reagálva a Magyar Nemzeti Bank ma reggeli nyilatkozatával összhangban megerősíti, hogy likviditása bőséges, tőkehelyzete kiváló, működése zavartalan.
19454956
Több hazai pénzintézet is reagált az orosz-ukrán háborús konfliktusra. A K&H felfüggesztette az orosz rubelben kezdeményezett tranzakciókat, az OTP pedig az ukrán és orosz érintettségű tranzakciók bizonytalanságára hívta fel a figyelmet.
19325089
Csődközelbe került a Sberbank Magyarország Zrt. osztrák anyacége és több leánybankja a nagyarányú betétkiáramlások miatt. A Magyar Nemzeti Bank kétnapos bankszünnapot rendelt el a Sberbank Magyarországnál. A hazai bank ügyfelei ebben a két napban csak kártyás tranzakciókat hajthatnak végre.
19161925
Magyarországon egy orosz kézben lévő kereskedelmi bank működik, amelynek az ügyfelei aligha most élik a legnyugodtabb pillanataikat. A Bank360.hu megnézte, van-e miért aggódniuk, és mit jelenthet számukra az Oroszország elleni szankciók pénzügyi csúcsfegyvere, a tervezett SWIFT-embargó.
19138618
Oroszország csütörtök hajnalban megtámadta Ukrajnát, az utazás nem javasolt, a piros besorolás azonban még nem érkezett meg a Konzuli Szolgálattól. Bár a harcok jelenleg több száz kilométerre zajlanak Magyarországtól, az ukrán határhoz közel élőknek érdemes felkészülni minden eshetőségre, ahogyan az utazóknak is.
19119613
Azonnal megérzi a pénztárcánk a hajnalban kirobbant ukrán-orosz háborút. A mindennapokban elsősorban a forint árfolyama, az energia- és az élelmiszerek ára kaphat egy újabb pofont - derül ki a Bank360.hu gyorsértékeléséből.
19113034
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!