Az egynapos betét kamatát újabb 1 százalékponttal 15 százalékosra csökkentette a Magyar Nemzeti Bank (MNB) július végi kamatdöntő ülésén. Az alapkamat 13 százalékos maradt, a kamatfolyosó viszont szűkebb lett.
34009001
Amikor vállalati finanszírozási megoldások után kutatunk, gyakran szembe találjuk magunkat a faktoringgal és a banki hitelekkel. Vajon melyik az alkalmasabb a vállalkozásunk számára? Itt egy gyors és praktikus összehasonlítás.
13221598
Valószínűleg nagyon kevés olyan szerencsés ember van a Földön, akinek soha az életben nem kellett valamilyen hitelt igénybe vennie. Szinte bármilyen helyzetben szükségünk lehet anyagi segítségre, amikor nem tudunk elég pénzt előteremteni céljaink eléréséhez vagy problémáink megoldásához. Ilyenkor jönnek jól a kölcsönök, amelyek áthidaló megoldást jelentenek. Mivel nagy esély van rá, hogy neked is ehhez a pénzügyi eszközhöz kell időnként nyúlnod, segítünk elindulni a jó döntéshez vezető úton.
314459
Senki sem tud kristálygömbből jósolni, nagyon nehéz megmondani, hogy változó vagy fix kamatozású hitellel jársz jobban, amikor kölcsönt készülsz felvenni céljaid eléréséhez. A helyes döntéshez azonban jó, ha ismered, mi alapján határoznak a bankok a kamatok mértékéről.
252626
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!