Október 1-től, vagyis péntektől az is felveheti még egyszer a Kamatmentes Újraindítási Kölcsönt, aki már igényelte azt korábban, és egy másik hitelprogram sem kizáró ok már.
16138525
A bankoknál jelenleg a Széchenyi Kártya Program GO! hitelei és a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön is elérhetők, kifejezetten kedvező kamatköltség mellett.
16136749
Az NHP Hajrá hitelkeret kimerülése után sem maradnak kedvezményes vállalati hitel nélkül a hazai vállalkozók. A Széchenyi Kártya Program elemei továbbra is elérhetőek, szeptemberben pedig új elemek is várhatóak, emellett a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsönt is felvehetik az arra jogosult vállalkozások - cikkünkben annak jártunk utána, hogy melyik kölcsön lehet az ideális választás egy kisvállalkozásnak.
15792508
Az egyik kedvező formája a kisösszegű vállalati hiteleknek a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön, amit kifejezetten a járvány miatt nehéz helyzetbe kerülő vállalkozások segítésére hoztak létre. Egyéni és társas vállalkozóknak egyaránt nagy segítséget jelenthet a március óta elérhető kölcsön, érdemes azonban megnézni, mire lehet felhasználni. Utánajártunk, milyen költségek fedezhetők az Újraindítási Gyorskölcsön segítségével. 
14422324
A kisvállalkozások és egyéni vállalkozók számára a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön közel két hónapja kínál segítséget a koronavírus okozta gazdasági visszaesés leküzdésére. A program 0 százalékos kamat mellett kínál akár 10 millió forintot a programra jogosultak számára, amit akár működési költségre és bérköltségre is felhasználhatnak. Külön előny, hogy a türelmi időszak akár 3 év is lehet, mindaddig pedig nem szükséges megkezdeni a törlesztést.
14042335
A koronavírus-járvány által sújtott iparágak megsegítésére hozta létre a magyar kormány a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsönt. A kölcsönt a kereskedelmi bankokon keresztül is igénybe lehet venni - ők mondták el, hogy mely cégek és milyen mértékben érdeklődnek a konstrukció iránt.
13910122
Hitelre van szüksége a vállalkozásodnak? Megnéztük, hogy az államilag támogatott hitelek közül melyikkel jársz jobban, illetve, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak a különböző kölcsönöknek.
13858810
A vállalkozói ingyenhitel kedvező kamatozású, de a kisvállalkozásoknak tulajdonosi felelősséget kell vállalniuk, ha nem rendelkeznek ingatlanvagyonnal. A Bank360 megvizsgálta, milyen hátránnyal jár ez a lakossági hitelekhez hasonlítható feltétel az Újraindítási Gyorskölcsön esetén.
13440565
Akár 10 millió forint értékű hitelfelvételt biztosít a gazdasági visszaesés miatt legnagyobb veszteséget elszenvedő vállalkozásoknak a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön. A programot először a turizmus, vendéglátás és szabadidős szolgáltatások ágazatában működő vállalkozásoknak tette elérhetővé a Magyar Fejlesztési Bank, egy hete viszont már a kiskereskedelmi, kölcsönzési és javítási tevékenységeket folytató vállalkozások is igénybe vehetik a kedvezményes kölcsönt. De hiába kiterjedt a programban engedélyezett tevékenységi körök listája, vannak érthetetlenül kimaradó vállalatok.
13155376
Megjelentek a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram általános feltételei. A legfeljebb 10 millió forintos kamatmentes kölcsön igénylésénél számos egyéb költség megfizetése alól is mentesül a vállalkozás. Összegyűjtöttük az eddig ismert feltételeket.
12669341
Az Európai Unió által finanszírozott, és a Magyar Fejlesztési Bank lebonyolításában megvalósuló Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön hitelprogram elsőként a turisztika, a vendéglátás, a kultúra és a sport területén működő vállalkozások számára lesz elérhető - derül ki a Magyar Fejlesztési Bank hétfői közleményéből. A hitelprogram első szakasza márciusban indul.
12593159
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!