A leglátogatottabb vidéki városaink közé tartoznak a termál- és gyógyfürdőket üzemeltetők. Az Ingatlannet kínálatában megnéztük, hogy ha valaki nem csak egy-két hétig, hanem évente többször is élvezni kívánja fürdőink szolgáltatásait, vagy épp itt kezdene lakáskiadásba, mennyiért vehet nyaralónak is használható ingatlant Hévízen, Sárváron, Bükfürdőn, Hajdúszoboszlón vagy Gyulán.
39240412
Ha a balatoni nyaralókat már túl drágának találod, nézz körül a Velencei- és a Tisza-tó környékén is, hátha találsz kedvező áron ingatlant. Mutatjuk az üdülőövezetek hirdetési árait az Ingatlannet kínálatában. A nyaralóknál fontos az ingatlan besorolása is.
39134737
Túlkínálat és túlárazottság jellemzi a balatoni ingatlanpiacot, a legtöbb eladó próbálja idén is kitartani a magas árakat. A régóta hirdetett, illetve sürgős eladásoknál ugyanakkor 10-20 százalékot is lehet alkudni.
38930632
A lakóingatlanok mellett egyre több az eladó nyaraló is, a mongol gertől és mobilháztól a saját balatoni stégig és az új építésű, luxus ingatlanig széles a választék.
34389854
Akár hosszú hónapokig is üresen állhat az értékes nyaralónk, ezért egy csőtörés vagy vihar sokkal nagyobb kárt okozhat benne, mintha mindez az állandóan lakott ingatlanunkban történne. A télre való alapos felkészüléssel azonban csökkenthetjük a károk bekövetkezésének esélyét, egy megfelelő biztosítás kötésével pedig még teljesebb lehet a nyaraló védelme, ha az elővigyázatosság ellenére mégis kár következik be.
30507524
Kiszámoltuk, hogy mennyi a törlesztője az emelések után egy 30 millió forintos jelzáloghitelnek, és hogyan lehet akár egyszázalékos kamatkedvezményt is elérni a bankoknál.
28483916
Nagyon más kínálattal találkozhatnak az ingatlanvásárlók a Balaton északi és déli partján. A közös pont a drágaság, aminek az északi parton a kínálat viszonylagos szűkössége is oka.  
28391885
Sokaknak folyamatos otthonukká tette a nyaralójukat a járvány, ami még feljebb lökte az ingatlanárakat a népszerű üdülőövezetekben. A drágulás a járvány lecsengésével sem csillapodott.
28116137
Megnéztük, mennyiért tud egy család egy 75-120 négyzetméteres második otthont venni Siófokon és környékén. Aki százmillió felett költene, annak bőséges a választék. Ez alatt már vakarhatja a fejét. 
27759179
A rendszeres nyaralóhasználat időszaka véget ért: érdemes elgondolkodni rajta, hogy távollétünkben mi védi a házat és az ott lévő vagyontárgyainkat. A Bank360 megkérdezte a biztosítókat, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni, hogy biztosítást köthessünk a hétvégi házra, illetve, hogy egyáltalán köthetünk-e ilyen biztosítást.
16741549
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!